Мартин Карбовски направи специален жест за Албена Вулева! Той пусна специално за нея огромна брада, с която хем е в крак с модата, хем е харесван от скандалната репортерка!

Карбовски се появява в нова визия, доближаваща се до последните модни тенденции на мъжете с огромна брада, а причината според мнозина е симпатията му към водещата и журналист Албена Вулева. Двамата са близки от много години, още в началото на своите кариери в медиите се запознават. Заради предаването на Вулева - "Сигнално жълто", те развалят отношенията си, но от известно време отново са близки и се срещат , за да работят заедно, но освен професията и много лични теми ги свързват.

[caption id="attachment_331753" align="alignright" width="300" class=" "]Мартин Карбовски е изцяло завладян от чара на Албена Вулева Мартин Карбовски е изцяло завладян от чара на Албена Вулева[/caption]

Както се пише и в изданието "Всеки ден", те често си кореспондират и си споделят много лични неща. Близки на Карбовски смятат, че помежду им дори има нещо повече от приятелство, но засега не е сигурно. От там и промяната във външния вид на Мартин Карбовски, който напоследък се появява с по-голяма брада и образ, доближаващ се до новата мъжка мода.

Досега мъжете без никакви косми бяха много популярни, но от известно време, се смята, че вече са по-актуални мъжествените и с по-грубоват облик мъжки представители, припомня Kliuki.bg. Ако между Вулева и Карбовски се зароди връзка, би било интересно. Освен остър ум, двамата имат и много остър език. И тогава горко на всичките им недоброжелатели и противници.

Преди дни се разнесе слух, че Албена Вулева е прекратила любовните си отношения с Недик, а причината мнозина я виждат именно в пораждащата се нова любов с Мартин Карбовски. Дали ще се получи нещо наистина сериозно или просто журналистите с остър език просто си допадат като приятели, още не е ясно. Ще бъде интересно обаче да се проследи развръзката между тях.