Емо Каменов е категоричен, че иска да вдигне сватба с Гергана в най-скоро време!

Емо Каменов от Биг Брадър Ол Старс за първи път официално показа пред света годеницата си Гергана, която доведе със себе си на афтърпартито след края на формата. Дребничката тъмнокоса Гери бе неотлъчно до половинката си по време на партито, за ужас на фенките на Емо Каменов, надяващи се да спипат мускулестия мачо насаме н някой ъгъл.

Гери се превърна в една от сензациите на вечерта, като спечели огромното внимание и на самите съквартиранти - най-вече на Пламена и Калина Паскалева, които не пропуснаха да я изкоментират. Гери обаче показа стил и класа и не прояви нито грам лошо отношение към чалгаджийката Пламена, която видимо се умилкваше на Емо Каменов в Къщата на Биг Брадър Ол Старс.

[caption id="attachment_331777" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов показа годеницата си Гергана[/caption]

А и това изобщо не беше нужно, тъй като през цялата вечер Емо Каменов гушкаше и целуваше Гери, давайки да се разбере, че това е жената, която си е избрал и с която смята да прекара живота си.

"С Гери ще се оженим възможно най-скоро. За какво са ми пари, слава и прочие простотии, ако нямам семейство - жената, която обичам и деца. Сватбата ни с Гери ще бъде голяма и шумна, а след нея двамата се оттегляме за месец, че да си направим поколението", с типичния си стил коментира Емо Каменов.

Всъщност той бе и единственият, който не пийна и капка алкохол по време на афтърпартито на Биг Брадър, за разлика от всички останали и дори Ники Кънчев, който пресуши няколко чаши уиски, а накрая се довърши с бира.

[caption id="attachment_331778" align="aligncenter" width="199"]Ето ги влюбените гълъбчета Ето ги влюбените гълъбчета[/caption]

Разбира се, излишно е да се коментира състоянието на Тодор Славков, който пиян като мотика, поздрави Емо Каменов и приятелката му Гери. Малък Тошко се ограничи само до комплимент обаче, тъй като все още не е забравил силната ръка на Емо Каменов, която неведнъж го бе стискала в Къщата.

Накрая на вечерта всички съквартиранти вдигнаха наздравица за Емо Каменов и Гери, както и за бъдещото им семейство. Сега остава само да чакаме и да разберем за коя дата и къде ще бъде насрочена сватбата.