Ники Михайлов подлуди женската част на човечеството в социалната мрежа

Националният ни вратар Ники Михайлов изненада Алисия преди Коледа. Той й накупи куп невероятни подаръци, с които първо се щракна във Фейсбук. Явно се е почувствал доста гузен и реши да „откупи вината си”, пък не спряха да го хулят злите езици.

Коментарите изригнаха, след като футболиста на турския тим „Местан” бе засекан от будни хейтъри, че праща палави любовни покани към скандалната журналистка Калина. Заради това подозренията на клюкарите бе, че е решил с шикозни дарове да я омилостиви и замаже очите, пише HotArena.net.

Въпреки че мигновено футболиста побърза да изстреля оправдания на страницата си във Фейсбук, като гневно отсече, че съобщенията са изпратени от фалшив профил, че не харесва жени като бившата съквартирантка от Биг Брадър Ол Старс и я съветва да не си прави пиар на неин гръб, съмнението остана.

[caption id="attachment_331909" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов изненада Алисия с шикозни дарове Ники Михайлов изненада Алисия с шикозни дарове[/caption]

Дали флиртува или не с виртуални гаджета не се разбра, но тези, които познават отблизо вратаря са на мнение, че Ники обича този начин за запознанства. И не се отличава от особено верните мъже, а доста често е изневерявал на поп фолк певицата Алисия. Вратарят на турския тим „Месин” стартира покупките си с първите хиляда евро, с които не забрави да се похвали в социалната мрежа, видя Kluiki.bg.

Половинката му ще изригне от щастие, няма начин да не е доволна, коментират и столични бръмчалки. Коя жена не би се зарадвала на обувките на Кристиян Лубутен, още повече че чифта върви от шестотин евро нагоре, питат под фотосите от аудиторията. В ратарят не спрял с луксозните изненади. Ники Михайлов се изръсил с още четиристотин и петдесет евро за шал. Но не какъв да е, а на Хермес. Като знае за напъните на любимата си да изглежда маркова и че търси ремейк на известни модни марки от света, Ники Михайлов решил да й подари нещо оригинално. Това категорично е началото. На извинението, не спира упорития слух. На подаръците, които заслужава да подаря на любимата си, парира нападките пък спортиста и обещава още куп луксозни изненади за Алисия.