Невена Цонева бе най-харесваната участничка в "Гласът на България", но неочакваното предателство я съсипа!

Най-красивата и обичана участничка в шоуто "Гласът на България" Невена Цонева вероятно дълго ще съжалява, че е приела поканата на Слави Трифонов за изява във формата. И не само, защото бе принудена да се откаже от битката на метри от финала, а защото в това има пръст не толкова Дългия, колкото собственият й приятел Венелин Венков.

Тъкмо Венелин Венков се оказва човекът, който убедил Невена Цонева да излезе на сцената и да съобщи, че се оттегля. Без да се интересува от чувствата на любимата си и факта, че тя с цялото си сърце копнееше да продължи в борбата и да премери равностойно силите си с останалите момичета, Венелин Венков предпочел да направи мили очи на шефа си Слави Трифонов. Това разкриха близки до Невена Цонева, възмутени от цирка, който се разигра в неделя вечерта.

[caption id="attachment_331944" align="alignright" width="300"]Невена Цонева Невена Цонева се чувства зле не толкова заради шоуто, колкото че не бе подкрепена от приятеля си[/caption]

"Невена Цонева е едно изключително добро и кротко момиче. Как можеше да откаже на Слави Трифонов и особено на гаджето си?! Показателното за това, че не искаше да се оттегля от шоуто, бяха сълзите, които не успя да сдържи и прикрие. После обаче разбрахме, че далеч по-големият удар за нея беше този, че точно половинката й не се съобрази с желанието й и действа против нея", коментират източниците, видели плача на Невена Цонева зад кулисите на шоуто.

Близки до красавицата са убедени, че постъпката на Венелин Венков може да е началото на края на връзката му с Невена Цонева. "Изгубиш ли веднъж доверието си в някого, много трудно може да си го върнеш обратно - особено, когато си приемал този човек като своя половинка в живота. Вместо да подстрекава Невена Цонева да се оттегли, Венелин Венков трябваше да я подкрепи, да се опълчи на Слави Трифонов и да я насърчи да остане до края. Защото сме убедени, че тя щеше да бъде големият победител в "Гласът на България", твърдят запознати.

Отказът на Невена Цонева обаче предизвика повече негативни, отколкото позитивни коментари и по форумите в нета, както и от страна на известни родни изпълнители. С което категорично се доказа, че в този случай Слави Трифонов и компания не са били прави.