Мария и Християн Гущеров ще се оженят, но незаконно! Шокът е пълен!

Прословутата сватба на Мария и Християн Гущеров, която певицата се скъса да рекламира, се оказа въздух под налягане и с една дума - незаконна. Шокиращата новина гръмна днес, когато стана ясно, че Мария и половинката й ще се бракуват в храм-паметника "Свети Александър Невски", но дефакто няма да го направят.

Защото от далечната 1924-та година с решението на Светия синод са забранени каквито и да било бракосъчетания в храма. "Мария и Християн Гущеров могат да отидат там и да разиграят сценката на булка и младоженик, но сватбата им ще е толкова истинска, колкото на Азис и Ники Китаеца. Та те нямат право да се венчаят в храм-паметника, какво тогава им е законното на обвързването?!", коментират източници от светския елит на столицата.

[caption id="attachment_331948" align="alignright" width="214"]Мария Мария ще се омъжи за Християн Гущеров, но няма да може да се докопа до наследството му[/caption]

Те обясняват, че в много редки случаи и срещу пробутване на твърде дебели пачки, свещеници от храм-паметника разрешавали на младоженци да сключат брак в "Свети Александър Невски". Документът от църковната сватба обаче, след това се издавал не от храма, а от различни малки църкви в отдалечени и затънтени краища и региони.

"Мария проглуши ушите на всички, че щяла да прави забележителна сватба в най-големия храм в България, без да си даде труда поне да провери къде й е хрумнало да се жени. То бива пайнерски мозък, ама чак пък толкова. Но Мария я остави. Гущеров къде бля, че да не й отвори очите", смеят се столични зевзеци.

Из последните слухове се прокрадна и съмнението, че самият Християн Гущеров, подкокоросан от мастития си баща Добромир Гущеров, бил склонен да направи така, че хем да изглежда официално женен за Мария, хем пък да си остави вратичка за спасяване на семейното богатство при евентуална раздяла.

Припомняме, че при развода си с бившия съпруг Димитър Андонов, Мария забърса солидна част от имуществото и финансите на баровеца. Което дава пълно право на Християн Гущеров да си изиграе по-добре картите и да се застрахова срещу алчността на дребничката си любима.