Александър Найденов потресен от "коледния подарък" на бившата си изгора Елен Колева!

Бизнесменът Александър Найденов или още Сашо Майонезата остана в шок от "коледния подарък" на бившата си изгора Елен Колева, която натири преди няколко месеца с публичен скандал пред цяла България. Тогава Найденов обвини красивата актриса в морално шантонерство и й отне подарения от него апартамент.

След като буквално я изрита на улицата и се постара да я уволни и от Народния театър, Александър Найденов въздъхна с облекчение. До днес обаче, когато той с ужас установи явна промяна във визията на синеоката Елен Колева - а именно 300 кубика силикон.

[caption id="attachment_331971" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева си намери нов богаташ, Сашо Майонезата в шок[/caption]

Да, актрисата реши да си уголеми бюста, но не това бе шокиращата изненада за Сашо Майонезата, а фактът, че мразената от него Елен Колева вече си е намерила друг чичко паричко и с две думи му се изсмя в лицето. Това разкриха познати на Елен Колева, свидетели на новия й романс с анонимния до момента богаташ.

"Да, вярно е, че Елен Колева преживя много тежко раздялата с Александър Найденов. Но не, защото го обичаше още - тя отдавна беше изгубила чувствата си към него заради лошото му държание. А, защото той постъпи като истински простак и даде всичко от себе си, за да я унизи пред обществото. Не се постъпва така, не и когато един мъж претендира да е джентълмен, за какъвто се самоопределяше Сашо Майонезата", коментират познати на актрисата Елен Колева.

Болката и срама на хубавицата обаче явно вече са оставени в миналото и ето, че има кой да я утешава и да я глези със скъпи подаръци и дори силиконов бюст. Синеочката била предоволна от новата си придобивка и не пропускала да се фръцка с огромни деколтета по светски събития. Тя обаче все още пази в дълбока тайна името на новия си приятел, за да не прибърза така, както преди време го направи с Майонезата.

Колкото до самия Сашо Майонезата, той бил повече от бесен, тъй като се надявал, че след резила, на който подложи Елен Колева, тя дълго време ще остане сама и в крайна сметка отново ще почука на вратата му. Но уви, тази явно няма да я бъде!