Десислава безкрайно щастлива от триумфа си в "Гласът на България"

Щастието за Десислава от музикалното шоу "Гласът на България" е огромно. Фолк дивата е щастлива, че представител на нейния отбор, в лицето на Кристина Иванова, победи. Деси не е очаквала, че ще се справи така добре и ще успее именно тя да излъчи шампиона на шоуто, научи Kliuki.bg.

"Аз нямам музикално образование и се притеснявах ужасно много. С всеки концерт обаче ставах все по-уверена и чувствах, че това е моето предаване." споделя Десислава.

[caption id="attachment_331983" align="alignright" width="300" class=" "]Десислава победи всички в "Гласът на България" Десислава победи всички в "Гласът на България"[/caption]

Певицата е изключително горда от победата на Кристина не само заради симпатиите си към девойчето от Попово, но и заради факта, че Орлин Горанов е бил победен от нея.

[caption id="attachment_331984" align="alignleft" width="225" class=" "]Десислава с победителката Кристина Иванова Десислава с победителката Кристина Иванова[/caption]

"От малка харесвам много Орлин, неговият глас ме зарежда. За мен беше истинско удоволствие да бъда поставена редом до него. Учих се всеки ден. Накрая обаче го победих (смее се) и това ми стига за цялото шоу." - казва още Десислава.

Всъщност всички надделяха над Орлин Горанов, защото неговият финалист Анна Пешева се сгромоляса най-рано. Незнайно защо точно тя се оказа на последното място. Миро обаче така и не бе победен, защото Невена Цонева сама каза "сбогом" на шоуто. Наско пък трябва да е горд, понеже Ати Молова, която през цялото време беше подценявана, остана на крачка от триумфа. Кристина Иванова обаче е тази, която най-много се отличи с гласа си. Това бе оценено.

"Какво да кажа за Криси... Обичах всичките си състезатели, но винаги съм знаела, че у Кристина има нещо различно. Мнозина я оприличават на Шер, но по-скоро Криси си е Криси. Тя има собствен стил, който обещава да я направи световна звезда. Радвам се много, че имах възможността да бъда неин треньор. Дано съветите ми й помагат в кариерата занапред." - завършва Десислава.