Ники Китаеца е бесен на Ники Кънчев и смята, че някой ден водещият ще си плати!

Антипатията на Ники Китаеца към тв водещия Ники Кънчев се засилва все повече. Още при излизането си от Къщата бившият на Азис не прие много добре думите на Кънчев, че миналото не може да бъде изтрито. Тогава Китаеца възрази, но до конфликт не се стигна. Чашата обаче преля в "На кафе", когато екипът на предаването пусна видео от студиото на "Биг Брадър Ол Старс", което съпругът на Виолета ясно даде да се разбере, че не му е харесало. Ники Китаеца тогава заяви, че е разочарован от поведението на Ники Кънчев, защото било недопустимо да взима страна. Гала опита да оправдае колегата си, но Китаецът не забравя лесно.

[caption id="attachment_331992" align="alignright" width="300" class=" "]Ники Китаеца бесен на Ники Кънчев, предрича му бой Ники Китаеца бесен на Ники Кънчев, предрича му бой[/caption]

"Не мога да повярвам. Как е възможно водещият на шоуто да манипулира хората?! Липса на всякакъв професионализъм. Още преди го бях забелязал, че не води много адекватно предаването, но сега останах потресен. Ако продължава така, някъде ще яде бой със сигурност." - споделил бесен Китаеца пред свои близки.

Вярно е, че предавания от този тип имат сюжет и най-често водещият изпълнява заповеди на продуценти и сценаристи, но Ники Кънчев го прави прекалено явно, с което дразни голяма част от публиката. Във Фейсбук непрестанно излизаха коментари как Кънчев трябва да бъде сменен.

И все пак тази година работата на Ники Кънчев пак е за предпочитане пред това, което сътвори миналата година. Kliuki.bg припомня, че по време на един от лайфовете водещият обвини свой гост, че говори против Златка Димитрова, защото го била отхвърлила като мъж.

Наскоро се появи любопитна информация, че Ники Кънчев сам е решил да прекрати кариерата си в "Биг Брадър". Тогава може би Ники Китаеца ще бъде доволен, но ще разберем догодина.