Васил Найденов е извън кожата си, защото на стари години закъса с парите!

Жестоки дни застигнаха живата ни легенда Васил Найденов. До последно естрадният певец се надяваше, че КТБ ще му възстанови спестяванията, равняващи се на около 600 хил. лв. Вече е ясно обаче, че това няма да се случи, тъй като тази сума превишава по размер гарантираните влогове, съобщава ПИК. Това е огромен удар за Васко Кеца, който цял живот е спестявал и накрая му откраднаха парите.

"Не мога да повярвам просто в каква държава живеем. Аз толкова години се боря да изкарвам пари, които да заделям за старините си, а сега се оказва, че трябва коренно да променя стандарта си. Мисля, че не е справедливо!" - коментира скандалната ситуация Васил Найденов.

[caption id="attachment_331998" align="alignright" width="300" class=" "]Васил Найденов прежали 600 бона и е бесен Васил Найденов прежали 600 бона и е бесен[/caption]

Великият певец бе направо довършен и от друга новина. Той също попада в графата на Борис Гуджунов и също няма да получава пенсия. Kliuki.bg припомня, че преди седмици стана ясно, че в продължение на години Концертната дирекция изобщо не е отчитала осигуровките, които са били удържани на куп видни музикални изпълнители, с което в момента ги оставя без пенсия.

Все пак Васил Найденов няма да остане гладен и жаден, защото той има още доста пари в други банки, но това не променя факта, че беше жестоко ограбен. Все пак става въпрос за цели 600 бона, а и това с пенсията беше капакът. Очевидно Васко Кеца ще трябва да помисли върху възобновяването на активната си кариера, ако иска да не понижава стандарта си на живот.

"Васил е човек на изкуството и винаги е бил далеч от неща като осигуровки, пенсии и подобни. Затова лесно се превърна в жертва на българската бюрокрация. Жалко, защото е сред най-великите българи, а постъпват така с него. България просто не уважава звездите си." - споделя приятелка на Васил Найденов.