Кали е на колене пред сигнално жълтата Албена Вулева

Поп фолк дивата Кали непрекъснато търси контакт с устата журналистка Албена Вулева. За което мадам „Сигнално жълто” постоянно, като „ощипана девица” алармира на страницата си във Фейсбук. В социалния клюкарник 39-годишното блонди неистово търси подкрепата на съмишлениците си от „нападките” на наборката си, певицата Кали. Албена Вулева дори иронично възкликна, че може и да е влюбена в нея, защото така упорито я преследва и търси контакт.

Припомняме, че двете бяха съквартирантки в шоуто по Нова телевизия ВИП Брадър и оттогава между тях прехвърчаха искрите на неприязънта и омразата. В Къщата двете по-скоро бяха врагове, отколкото приятелски настроени играчи, които все пак се понасят, пише HotArena.net. След като в Къщата на Големия брат влезе и майката на бившата телевизионерка рускинята Людмила Захажаева, нещата между тях буквално ескалираха.

[caption id="attachment_332048" align="alignright" width="300"]Кали като чистачка, иска прошка от Албена Вулева Кали като чистачка, иска прошка от Албена Вулева[/caption]

При една от мисиите на ВИП Брадър, при която фолкаджийката Кали и певицата Камелия Воче бяха в ролята на чистачки, бяха задължени непрекъснато да почистват, бършат, мият чинии, както и да оправят леглата на съквартирантите. Тогава Людмила дотолкова ядоса с голямата си уста и засегна с гадните си приказки родената като Галина Иванова и по-позната като Кали поп фолк дива, че последната не изтрая. Тя буквално напръска с дезодорант устата й, за да млъкне и да не й се нъхвърли с юмруци и ритници, припомни Kluiki.bg.

Донякъде заради отмъщението и заради всеобщото мнение, пайнерката подложи на съмнение и личната хигиена на майка и щерка. След тези приказки, омразата между певицата и Албена Вулева направо ескалира.

Първа ръка за помирение извън Къщата подаде поп фолк звездата. Най-вероятно Кали е преценила, че е опасно да има такъв опасен противник и затова е потърсила помирение, не мирясват злите езици.

„Каква е тази луда? Толкова не може ли да приеме, че някой не я харесва?”, буквално изригнала Албена Вулева в социалния клюкарник. Поводът била срещата й с Кали на светско парти, където певицата направила крачка да скъси дистанцията. Въпреки че двете с Вулева били забелязани да си хортуват приятелски, скоро след това скандалджийката не забравила да я клъвне в мрежата.