Блудният син в лицето на Асен Блатечки взе, че се завърна! Семейството му не вярва на очите си!

Сълзи, но сълзи от щастие, донесе тази Коледа на дъщерята на Асен Блатечки - Катя и нейната майка Катерина Горанова. Малката обаче е най-изумена от случилото се точно на Бъдни вечер, когато татко й Асен Блатечки направи най-големия подарък. Това разкриха близки до актьора от театралните среди.

Оказа се, че Асен Блатечки дълго е обмислял голямото си решение и в мига, в който го е взел окончателно, знаел, че няма друг път за него. Навръх Бъдни вечер чаровникът, който реши да прекара празниците със законното си семейство, вместо подаръци, направил неочаквано предложение на съпругата си.

[caption id="attachment_332065" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки с невероятно предложение към Катерина Горанова[/caption]

Дъщеря им Катерина едва не припаднала от вълнение, когато чула как татко й предлага на майка й да се съберат да живеят заедно отново и дори нещо повече - да си организират втора сватба. Невероятно, но истина! Разбира се, Асен Блатечки нямал предвид скучните брачни церемонии в гражданското, а импровизирана сбирка с най-близките хора и приятелите им, с която да ознаменуват новия си път един към друг.

"Наистина чудо. Вярно е, че никой не бе чак толкова изненадан от решението на Асен да се върне при семейството си, тъй като той от доста време насам буквално си живее у дома. Да предложи на Катерина Горанова да се оженят отново обаче - ето на това му се казва шоков удар. Радваме се много за тях, защото цели 14 години тези хора бяха пример за сплотено и щастливо семейство. Всеки прави грешки, но трябва и да се прощава", коментират колеги и близки приятели на Асен Блатечки от театъра.

Разбира се, те са убедени, че актьорът дори за миг няма да си позволи да изостави сина си Борил и неговата майка Диляна Попова, за които винаги се грижи много и помага постоянно.

"Асен хвърля луди пари за бебето, но това е съвсем нормално. Той не дели децата си. В такава ситуация обаче трябва да избере с кого да продължи живота си и това определено е Катерина Горанова - тя е жената за него", убедени са източниците.