Миро е започнал да се сближава прекалено много с красавицата Невена Цонева, което вбесява музиканта Венелин Венков!

Огромен скандал в средите на Би Ти Ви се заформя. Малко след края на "Гласът на България" Венелин Венков е избухнал срещу певеца Миро. Причината е сензационната твърде голяма близост между него и Невена Цонева, която официално е обвързана с музиканта от "Ку-ку бенд".

[caption id="attachment_332144" align="alignright" width="300" class=" "]Невена Цонева и Миро са новата музикална двойка, но той иска нещо повече Невена Цонева и Миро са новата музикална двойка, но той иска нещо повече[/caption]

Венко забелязал, че Миро флиртува с приятелката му още по време на музикалното шоу, но за да не навреди на рейтинга, си замълчал. Все пак самото участие на Невена Цонева предизвика скандални отзиви и Венков не искал да нагнетява още повече обстановката. Той обаче вътрешно изгарял да гледа жена му и Миро заедно.

[caption id="attachment_332145" align="alignleft" width="300" class=" "]Невена и Венко Невена и Венко[/caption]

"Миро имаше особено отношение към Невена. Непрестанно я канеше по кафета извън студиото и искаше да се виждат. Това не е нормално поведение на един треньор. Очевидно беше, че я харесва като жена." - разкрива човек от кухнята на музикалното шоу.

Всъщност ревността на Венко ескалирала още повече след общия хит, който записаха Невена Цонева и Миро. По време на записите двамата прекарвали по цели нощи заедно, при това насаме, обсъждайки текста и репетирайки отделните тонове.

Очевидно обаче Венелин Венков е донякъде прав да беснее, защото слуховете твърдят, че Миро наистина си бил паднал по Невена, но засега го било страх да предприема каквото и да било, защото това нямало да се хареса на Слави Трифонов, който му беше шеф в "Гласът на България", а и напоследък доста му помага в кариерата.

Kliuki.bg припомня, че това не е първата певица от отбора на Миро, по която той си пада. Още в началото на формата се говореше, че има нещо по-специално със Светлана Чепразова, но в един момент я отстрани от шоуто, за да не се разрази скандал.

Конфликтът все пак избухна, след като Миро хареса и старата си приятелка Невена Цонева. Съвместната им работа накарала певецът да погледне на нея вече не само като на приятелка. Засега тя едва ли му отвръща по някакъв начин, но Венко има всички основания да ревнува.

За Миро се говори отдавна, че има влечение към мъже, но истината е, че той харесва и жени. Това може да бъде потвърдено от доста негови гаджета, които са красавици от класа. Невена Цонева обаче е още по-красива от тях.