Албена Вулева влиза във война с Кристина Патрашкова! Трудно е да се предположи победителят!

Малко преди Коледа Албена Вулева унизи Кристина Патрашкова чрез Фейсбук. Тогава репортерката на "Евроком" написа в мрежата как Патрашкова се страхувала от нея. Писателката обаче отвърна на удара, защото е останала крайно обидена. Всъщност самата Кристина вече започна кампания по очерняне имиджа на Вулева, научи Kliuki.bg.

"Албена не знае с кого се захваща. По-скоро тя се страхува от мен. Аз имам много повече влияние в медийното пространство и ще й стъжня живота. До няколко месеца вече никой няма да се сеща за нея, не и с добро." - беснеела Патрашкова пред свои колеги.

[caption id="attachment_332235" align="alignright" width="300" class=" "]Кристина Патрашкова влезе във война с Албена Вулева Кристина Патрашкова влезе във война с Албена Вулева[/caption]

Истината обаче е, че точно Кристина Патрашкова започна целия конфликт с Албена Вулева. Първо тя се изказваше доста зле за колежката си по време на "ВИП Брадър", използвайки за тази цел ефира на предаването "На кафе". След това пък във вестниците, управлявани от нея, започнаха да излизат доста неприятни за Вулева статии. Именно една от тях подразни изключително много щерката на Людмила и стана причина тя да реагира в мрежата преди няколко дни.

Няма съмнение, че войната започна. Още не е ясно кой кого повече ще злепостави, но и самата Албена намекна, че знае доста неприятни истини за Патрашкова. Напоследък Вулева е особено активна във Фейсбук и можем да очакваме още жестоки за Кристина постове.

Самата Патрашкова се води като скандална журналистка, въпреки че публично рядко си позволява да го показва. Помним случая с флашката и Бойко Борисов, когато се разрази мегаскандал.

Албена Вулева също е скандална журналистка, но по по-различен начин. Тя казва нещата по-директно и в ефир, което й спечели доста почитатели през последните няколко месеца.

Войната избухна, но не и в ефир. Незнайно защо, Патрашкова не атакува Вулева в "На кафе", когато имаше страхотен шанс да я злепостави пред феновете й по някакъв начин.