Илиана Раева силно вярва в един от петте елемента на Земята

Бившото златно момиче Илияна Раева е силно запленена от невидимото. Съпругата на Наско Сираков почти боготвори водата. В нея тя вижда невероятна сила и буквално на течността прави заклинания, за да пази дома им от зли очи и проклятия. Илиана Раева обаче препоръчва да не се прекалява със заклинанията, защото понякога ефекта може и да е с обратен знак.

Силно вярващата бивша гимнастичка е убедена в магическата сила на водата, защото голяма част от живота ни е свързан с нея. Не е случаен и факта, че в църквата се използва огромната сила на светената вода, обяснява Илияна Раева, пише HotArena.net. Всеки луд с номера си. Но творците с цял спектакъл, не мирясват зевзеците. Звездите ни личности винаги са били суеверни и си имат своите изпитани ритуали за предпазване от зло, за привличане на късмет, пари и здраве.

Телевизионерката Венета Райкова е също сред силно суеверните. Устата бивша водеща непрекъснато канеше в предаването си известни ясновидци и гадатели.И не защото се стремеше да повиши гледаемостта на екс предаването си „Горещо”, а заради лична трагедия.

[caption id="attachment_332270" align="alignright" width="300"]Илияна Раева силно вярва в силата на водата Илиана Раева силно вярва в силата на водата[/caption]

Тя разбрала, че нейна колежка от злоба и завист й е направила черна магия. Оттогава блондинката направо гаснела, топяла се, здравето й се влошило, заболяла от страхова невроза. Известна силна магьосница я спасила от проклятието, научи Kluiki.bg.

После тя прави различни ритуали за повишаване на енергийната си защита. От суеверие не казва и точната рождена дата на сина си Патрик. За здраве и късмет Венета Райкова е отключила вратата на църква. Направила е и тайнствен ритуал в манастир против уроки и за привличане на късмет, заедно със сина си.

Дони и Нети са будисти и вярват в ритуалите на Индия. Тибетски монах е ударил по главата Дони с мъжки атрибути от дърво, кост и скала и след над десет години опити, половинката му забременя с малката им дъщеричка.

Певецът Коцето Калки също е силно вярващ. Всяка сутрин ексцентрика благодари на Слънцето и му говори, за топлината и силата с която ни дарява и благославя. Ани Цолова си е донесла специален камък от Йордания. Тя си го сложила в дома си и вярва, чуе той пази нея и семейството й от зли очи, лош ъсмет и й носи здраве и просперитет.

Преди Коледа и веднага след празниците Илиана Раева е напръскала имението си със светена вода, доверяват близки до семейството. Хубавицата е сигурна, че този магически ритуал пази дома от раздори, лоша карма и завистливи очи.