Красавицата на "Пайнер" Андреа не издържа, Кубрат Пулев - Кобрата се държи толкова собственически с нея...

Нов скандал между иначе влюбената двойка Кубрат Пулев и Андреа. Просто красивата фолк дива вече не издържа властното поведение на Кобрата. Боксьорът винаги е бил господарят в тяхната връзка. Това идва както от разликата в годините, която е в негова полза, така и от характера на Пулев, който е роден победител и не дава никой да му казва нещо. Певицата обаче вече не може да понася това отношение, защото иска и тя да има думата в тази любовна връзка.

[caption id="attachment_332318" align="alignright" width="300" class=" "]Андреа вече не може да издържа властолюбието на Кубрат Пулев - Кобрата Андреа вече не може да издържа властолюбието на Кубрат Пулев - Кобрата[/caption]

"Андреа направи много повече жертви за Кубрат, отколкото той за нея. Помагаше му финансово в началото, не идва на двубоите му, както той я помоли, за да не го разсейва, и се съгласява с всичките му желания. Идва момент обаче, когато вече не можеш само да даваш, а и трябва да вземеш нещо." - споделя колежка на Андреа, която не пожела да излиза на показ.

Последният повод за наранените чувства на Андреа е забраната на Кобрата тя да работи на Нова година. Боксьорът иска да посрещне 2015 година в компанията на любимата си, а това за фолк певиците е трудно, защото в тази вечер те винаги са ангажирани по заведения. Андреа обаче отново се е подчинила на любимия си и е изтеглила гостуването си в Пловидв от сряда за вторник, научи Kliuki.bg.

Русокосата певица понася един след други ударите от Кобрата. Да, те не са физически, но силно нараняват душата й. Пулев отлага сватбата вече над година и изобщо не е сигурен какво ще се случи в бъдеще с връзката им. Всяка жена желае сигурност и Андреа не прави изключение. Тя не е властна жена, но уви, попадна на такъв мъж.