Елена Кучкова била оставена от Христо Сираков, защото той не успял да я изтърпи!

Краят между Христо Сираков и Елена Кучкова настъпил в началото на годината, малко след коронясването на Ели за "Мис Плеймейт 2014". Ицо 100-те манекенки просто не издържал на капризите на блондинката и решил да й бие шута. За това обаче спомогнали много и доста близките отношения, които бизнесменът заформил с Биляна Евгениева. Така той преценил, че може да замени плеймейтките в своето легло. Това, което Христо не е знаел обаче, е, че допуска фатална грешка.

[caption id="attachment_332325" align="alignright" width="300" class=" "]Истината за раздялата на Христо Сираков с Елена Кучкова лъсна! Истината за раздялата на Христо Сираков с Елена Кучкова лъсна![/caption]

Продължението е известно. Биляна Евгениева измени на своя по-възрастен възлюбен, при това публично (с Благой Георгиев) и точно в момент, в който се подготвяше сватбата им. Тогава Сираков съжалил горчиво за това, че оставил Елена Кучкова и двамата отново установили контакт. Ели обаче вече била обвързана с политика Любомир Ников и отказала категорично да се върне при бившия си.

[caption id="attachment_332327" align="alignleft" width="300" class=" "]Биляна Евгениева не успя да задържи Христо Сираков Биляна Евгениева не успя да задържи Христо Сираков[/caption]

Христо Сираков обаче не забравя. Той изхвърли като прокажена Биляна от дома им. В "Папараци" тази вечер пък си го върна и на Елена Кучкова, като обяви официално отношенията, които са имали, и заяви, че Ели никога е нямало да стане плеймейтка без неговата подкрепа, видя Kliuki.bg.

Нека припомним, че всъщност се оказва, че Христо Сираков почти е минал всички от топ 3 на "Мис Плеймейт 2014". Елена Кучкова е победителката в този конкурс, като най-вероятно триумфът й е бил уреден от Ицо 100-те манекенки. Биляна Евгениева пък остана втора.

За капризите на Елена Кучкова започна да се говори още в първите дни на "ВИП Брадър". Очевидно Христо Сираков не е успял да ги изтърпи, но пък той направи доста голяма услуга на това момиче - даде й слава, а от там и възможност за високи доходи. Без титлата от "Мис Плеймейт" Ели никога нямаше да бъде поканена в риалити формата, от който получи солиден хонорар.