Ваня Червенкова е почитателка на модерния интериор, но на класическата празнична украса

Ваня Червенкова се доказа като заклет фен на семейните празници.

Модерната бизнес-дама много рядко допуска чужд поглед да надникне в най-личното й пространство. За нея знаем, че умее да се наслаждава на парите си с повече от луксозен транспорт, скъпи дрехи и пътувания, но всъщност е една непоправима домошарка, убеди се kliuki.bg.

Въпреки нетрадиционния „метод”, чрез който се сдоби със свое семейство, Ваня Червенкова с всичко показва, че цени традиционните ценности и уюта. Видяхме я като образцова кулинарка (победи дори пеещата готвачка Мира Радева) в Къщата на ВИП Брадър. Там се сдоби с многолюдно домочадие като мама Фотенсия, но в живота си има само Никол.

[caption id="attachment_332332" align="aligncenter" width="300"]Гигантската елха посреща гостите на Ваня Червенкова Гигантската елха посреща гостите на Ваня Червенкова[/caption] vanya chervenkova 6 [caption id="attachment_332334" align="aligncenter" width="225"]Дядо Коледа е шефът в къщи Дядо Коледа е шефът в къщи[/caption] vanya chervenkova 4 vanya chervenkova 5

Красивата щерка на Ваня Червенкова вече е прекрасна млада дама, но за мама все още е малко момиченце. Бизнес-дамата никак не е от тези истерички, които се тръшкат за внуци, макар по всичко да личи, че мечтае за пълна къща по зимните празници.

vanya chervenkova 7

[caption id="attachment_332337" align="aligncenter" width="300"]Докато дойдат внуците... Докато дойдат внуците...[/caption] [caption id="attachment_332340" align="aligncenter" width="300"]В коледната утрин В коледната утрин[/caption] vanya chervenkova 9 vanya chervenkova 10

Никол е истинска принцеса в коледния дворец на мама. Красива елха краси огромния хол на двете дами. Въпреки, че обстановката е ултра-модерна: от екстравагантните полюлеи до кожите на пода, Ваня Червенкова е абсолютен традиционалист по отношение на украсата.

Не само елхата има място в дома й, но поне трима дядо Коледа са узурпирали дневната. Сладките четириноги душици на Ваня Червенкова са нагиздени с празнични костюми, а едното дори има еленови рогца.

Коледа вече мина, но предстои шумно посрещане на Нова година и достойно отбелязване на Ивановден. Празничната украса на Ваня Червенкова не само си струва да се види, но и ще вдъхнови всеки загубил желание да отбелязва тържествено специалните дни от годината...