Ники Михайлов отново доказа, че е велик

Националният вратар Ники Михайлов буквално размаза от кеф Валерко-младши. Ники Михайлов направи хлапака много щастлив навръх Коледа. Не е тайна за никого, че между двамата има особено привличане. Ники и малкия Валерко са неразделни. Често в социалната мрежа упрекват биологичния баща на Валерко, съпруга на Николета Лозанова, че не обръща достатъчно внимание на сина си, а това го прави неговия кандидат пастрок, сина на Боби Михайлов, пише  HotArena.net.

Ники Михайлов не само обича да подарява шеметни подаръци на сина на Алисия, но го прави и особено щастлив. Двамата се забавляват по мъжки, обичат да са заедно, да ходят на риба, изобщо се чувстват добре в компанията на другия. Преди известно време, за седмия рожден ден на Валери Божинов-младши гаджето на Алисия се изръси яко за подарък на малкия. Близки до звездната двойка твърдят, че Ники Михайлов никога не си брои парите, що се отнася да зарадва порасналото момче на половинката си.

[caption id="attachment_332391" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов отново зарадва Валерко Ники Михайлов отново зарадва Валерко[/caption]

Според злите езици малкия Валерко е „виновен” националния вратар, който отиде да пази вратата на турския тим, да покани порасналото момче и майка му Алисия да живеят при него, в Турция.

И на най-светлия празник Ники отново не изневери на себе си и обичта към Валерко. Той дари сина на любимата си с мечтан от много момчета подарък. Синът на Боби Михайлов подари на хлапака футболна топка от марката Brazuca. За такова кожено кълбо мечтае всеки фен на футбола, което дори с намалението струва два стотака.

Тя е лимитирана серия на световноизвестната марка Адидас. На всеки четири години компанията произвежда официалната топка за Световното първенство по футбол. Щастливата майка е качила снимката на усмихнатия си син, който стиска мечтания подарък от Ники Михайлов.

Под нея Алисия пише, че Валерко-младши не се разделя с нея и през деня, и през нощта. Тениската на Филип Плейн, с която малкия е щракнат във Фейсбук, също е дар от Ники Михайлов. Снимките на малчугана събраха хиляди почитатели, а поздравленията към Алисия не спират.