Еди Халваджиян пое едноличното господство над замъка на баба и дядо

Еди Халваджиян отбеляза светски дебют на първата си Коледа.

Бебето на бившата адреналинка Алекс и оператора Бебо ентусиазира целия арменски клан – телевизионери. Момченцето не просто направи млади баба и дядо семейство Халваджиян, но е нескончаем повод за гордост и радост от мига, в който е било само „две чертички”, научи kliuki.bg.

Родителите на мъника изчакаха рождения ден на Кремена, за да й поднесат теста като подарък за празника. Полудялата от радост кандидат-баба вдигнала такава олелия, че секнала купона за миг. От там нататък бременността на Алекс се обви в тайнственост, Бебо си пусна дълга брада и задружното семейство зачака...

Малчуганът се появи в навечерието на Коледните празници и макар появата му да не беше ознаменувана с топовни салюти, целият свят разбра новината. Тате, баба и дядо изкрещяха ентусиазма си във Фейсбук, а последователите им търпеливо зачакаха да научат името на младежа.

Гордият баща се прости с модната си брада, Кремена вдигна луди купони, за да докаже, че да си баба е само повод за веселба, но не смята да грабва плетките. Маги се завърна от чужбина и каза тежката си дума. Мъжкото чАдо на Алекс и Бебо ще се казва...Еди Халваджиян.

Хлапето носи традиционно за общността име и по всяка вероятност е почетен родственик, пишат от kliuki.ws. Хлапето със сигурност е отрупано с подаръци за „Добре дошъл” в двореца на баба и дядо и с него се отнасят като с „шефа у дома”.

Баба Кремена обожава Коледа и обикновено с радост споделя празничната украса, но тази година забрави покрай цялата олелия с бебето. Таткото на бебето обаче се похвали с първата си рожба до елхата.

[caption id="attachment_332405" align="aligncenter" width="300"]Еди Халваджиян със снимка до елхата Еди Халваджиян е по-мъничък дори от гигантския мечо, но вече командва парада у дома[/caption]

Еди Халваджиян направи своя дебют в обществото като най-щастливото бебе – безкрайно обичано и отрупано с подаръци за празниците.