Ники Китаеца получи своето възмездие и то от собствената си съпруга Виолета!

Верни са приказките на народа, който отдавна е казал, че каквото и да прави човек, видовден идва и всичките му номера излизат наяве. Тази максима се доказа с пълна сила и при Ники Китаеца, който получи своето възмездие и то не от кой да е, а от съпругата си Виолета. Това разкриха близки до обкръжението на бившата чалга певица, която така и не успя да преодолее измамата и унижението на мъжа си.

Припомняме, че след като години наред му беше параван и го спасяваше от злонамерени коментари за връзките му с Азис и Евгени Минчев, Виолета преживя най-големия срам в живота си. Тя чу със собствените си уши как Ники Китаеца призна пред цяла България, че редовно й е изневерявал по време на брака им. Изповедта си той направи в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, а в края на шоуто Виолета смело застана до него и си даде вид, че му прощава.

[caption id="attachment_332435" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Не можеш цял живот да живееш в измами и Ники Китаеца започна да го разбира[/caption]

Това обаче изобщо не е така. Ники Китаеца и Виолета имали няколко сериозни разговора, които винаги завършвали със скандал. Като първият от тях е свързан с флирта на Ники Китаеца с Калина Паскалева. За който се оказа, че Виолета не е била предупредена - тоест свалката не е била планирана като рекламен трик, а е дошла съвсем естествено от страна на неверния съпруг.

"Какво излиза сега, когато ме изложи пред всички?! Че и аз самата съм била пиар ли?! Реклама за пред хората, за да спрат да говорят и да обсъждат ориентацията му. Как може да обичаш и да държиш на някого, а в следващия момент да отидеш и най-спокойно да изневериш. И то няколко пъти. Не, това не го разбирам. Може и да съм била реклама, но видовден дойде", избухнала преди няколко дни Виолета пред свои добри приятелки, научи Kliuki.bg.

Певицата се зарекла да покаже на Ники Китаеца "къде зимуват раците" и дала тържествено обещание, че вярната съпруга остава в 2014-та година. "Както той се е чувствал свободен, вече съм свободна и аз. Няма да се разведа. Много лесно ще е да избягам и да го оставя да си вее байрака. Друго съм му подготвила, но то е изненада", тайнствено намекнала Виолета, а източниците предполагат, че много скоро в ролята на рогоносеца ще влезе самият Ники Китаеца.