Славена Вътова е на седмото небе след посещение при лекар!

Истинско щастие озари живота на Славена Вътова. Красавицата, която бяхме свикнали да гледаме в студиото на "Биг Брадър" тази есен, е бременна. Наскоро тя е била забелязана в "Майчин дом", както писа ПИК. Щстливият татко е с цели 16 години по-възрастен от Мис България 2006. Юлиан Цолов е на 41 години, докато Славена в момента има едва 25 навършени. Това обаче едва ли притеснява хубавицата, защото възлюбеният й е пълен с пари и е в състояние да осигури невероятен живот за нея и бебето.

[caption id="attachment_332506" align="alignright" width="300" class=" "]Славена Вътова на седмото небе, в живота й се задава бебе Славена Вътова на седмото небе, в живота й се задава бебе[/caption]

"Няма по-щастлива вест за една жена от тази, че в утробата й расте малко бебче. Най-после се чувствам готова за тази огромна крачка и смятам, че тя ще промени живота ми. Безкрайно щастлива съм, това е мечтата на всяка една жена." - е разкрила Славена Вътова пред своите близки малко след излизането от болницата.

За разлика от Софи Маринова, Слави не се доверява на домашните тестове. Още в мига, в който цикълът й подозрително закъснявал и започнала да се чувства доста странно и необичайно, манекенката си записала час при доктор. Той потвърдил това, което се надявала да чуе. Сега красаваицата е просто на седмото небе, научи Kliuki.bg.

Идващото бебе би трябвало да ускори процеса по сватбата между Славена Вътова и милионера Цолов. Тя бе предвидена за пролетта на 2015 г., както писа "Телеграф", но по всяка вероятност двамата ще се венчаят още през зимата, за да може булката да не бъде с уголемен корем.

"Никога не съм криела, че съм жена на традициите. Искам сватба, пълноценен брак и много деца. Нещата вече започнаха да се случват и ще се постарая да са точно в този ред (смее се)." - споделя още привлекателната за много мъже Славена Вътова.