Анелия не пропусна повод да удари Емилия по кокалчетата на празника на единственото й дете

Анелия изуми с твърдоглавието си дори виделите всичко в родния шоубизнес.

Певицата се доказа като непоправима интригантка и на рождения ден на собственото си дете. Тъкмо позаглъхнаха възмутените коментари, че Ивон покани приятелчетата си в кръчмата на тате, вместо да празнува като всички други в парти-център, и пак се разшумя около празника на дедето.

Анелия се погрижи старата й врагиня Емилия и почитателите да не забравят, че тя винаги е наблизо и примирието им е само за да е спокоен Коко. Двете фолк-диви уж се радваха на рекордно дълъг неутралитет, децата им имат възможност да са по-често заедно и пак се завъртя интрига, видя kliuki.bg.

Анелия с наслада сподели с последователите на Фейсбук мило послание до дъщеря си и снимки от празника й: Анелия се размазва на празника на Ивон Вместо снимки с цялото семейство, с тортата, с децата или на чаровната виновница за партито, феновете на певицата видяха първо кадър, на който детето е с майка си и баща си.

[caption id="attachment_332534" align="aligncenter" width="300"]"Ние имаме едни много интелигентни отношения..." Даааааа, разбрахме го! "Ние имаме едни много интелигентни отношения..." Даааааа, разбрахме го![/caption]

Нищо лошо няма родителите да позират гордо с детето си и тази снимка да е на страницата на Ивон, но уви! Анелия беше тази, която не пропусна повод да намекне кое е „истинското” семейство на Коко...десет години след раздялата им. Цяло чудо е, че не е публикувала снимки със свекърва си – та нали са така близки приятелки?!

[caption id="attachment_332535" align="aligncenter" width="300"]Анелия се снима с мама Снимка с бабата на Ивон, която не е баба на Иван![/caption]

Доскоро бившата на Динев все наблягаше в интервютата, че ставала жертва на интриганти, не воювала с никого, а я забърквали в скандали. След подозрително дълго затишие подари на феновете си нов повод за битка с тези на Емилия.

[caption id="attachment_332536" align="aligncenter" width="300"]Анелия и Ивон до тортата Първата снимка от партито на Ивон, която не предизвика възмущение[/caption]

Макар съперницата й да твърдеше, че са се разбрали и вече са помъдрели, тя и Анелия очевидно никога няма да го докарат до отношенията на едни Галена и Десислава, например.