Доротея Тончева разказва в интервю за изминалата година. Тя говори пред камерите на Би Ти Ви за изтеклата вече 2014 година, за всичките си превъплъщения в киното и театъра, за живота, за времената сега.

Доротея Тончева е българска актриса изиграла множество роли. Една от най-емблематичните й роли е в "Дами канят", там тя си партнира със Стефан Данаилов. Тя и Стефан са били близки приятели, често играели заедно в различни филми и постановки, но освен това живеели и в един блок. Затова, както Тончева сподели, за жалост на много девойки, които мечтаели за Стефан Данаилов, тя израснала с него и били много близки.

[caption id="attachment_332631" align="aligncenter" width="234"]Доротея Тончева и половинката й Стефан Цанев Актрисата Доротея Тончева и половинката й Стефан Цанев[/caption]

Освен това популярната актриса Тончева разказа малко и за живота си с един друг Стефан, с когото живее вече дълги години, заедно имат и семейство. Доротея Тончева споделя живота си с автора Стефан Цанев. Заедно са отгледали четирите си дъщери. Момичетата вече са големи жени и са се пръснали из целия свят, те не живеят в родината, но Доротея разказва, че за нея този избор е труден. Тя би предпочела да пътува в чужбина само на гости, да ги посещава само като екскурзиант чуждите страни, но не би могла да стане емигрант, защото у дома знае какво е постигнала, научи Клюки.бг.

[caption id="attachment_332630" align="aligncenter" width="300"]Доротея Тончева говори за изминалата година Доротея Тончева говори за изминалата година[/caption]

Формулата за щастие на голямата актриса Доротея Тончева е винаги човек да се опитва да отсява дребните проблеми от важните неща, да не се обръща твърде много внимание на ежедневните неприятности. Всички можем да си вземем поука от това, защото ежедневието ни е твърде изнервено и напрегнато, нужно е малко по-различно да се приема животът.

[caption id="attachment_332635" align="aligncenter" width="218"]Актрисата на младини Актрисата на младини[/caption]

Желаем една щастлива година на актрисата и нейните близки. В началото на 2015-та имаме нужда от повече позитивизъм, да си пожелаем една успешна година.