Тони Димитрова се обяви на крайно различно мнение от доста известни дами у нас!

Интервюто, което Тони Димитрова даде за в. "Труд", се отличи с интересен сблъсък между София и провинцията. Певицата разкри мнението си, че да живееш извън столицата е много по-хубаво, защото животът там бил по-пълноценен. Тони няма никакво намерение някога да напуска любимия си Бургас.

"Разбира се, че когато говорим за море, няма как да наречем този град "част от провинцията". В Бургас ми е най-хубаво. Дори и да не си на морето обаче, не смятам, че в София ще ти е по-приятно. Освен това изобщо не мисля, че в столицата хората са по-напред в начина си на мислене и интелектуалното си ниво. Даже смятам, че тези от провинцията ги превъзхождат." - споделя Тони Димитрова.

[caption id="attachment_332716" align="alignright" width="300" class=" "]Тони Димитрова срази Ива Екимова, Калина Паскалева и другите като тях Тони Димитрова срази Ива Екимова, Калина Паскалева и другите като тях[/caption]

Тези думи обаче не са се понравили на един куп други известни дами. На първо място е Ива Екимова. Брадърката отдавна защитава София и я има за най-възвишеното място за живеене. Тя го подчерта на няколко пъти в риалити шоуто, използвайки го като аргумент срещу провинциалисти, които не харесва.

Калина Паскалева също не е останала очарована от прочетеното, научи Kliuki.bg. Тя е споделила на приятелки, че Тони Димитрова съвсем се била побъркала и че в столицата ни било най-добре. Помним как Калина използва факта, че не е столичанин, за номинация срещу Христо Трифонов.

Преди около месец в същия спор изпаднаха Славена Вътова и Никол Станкулова. Тогава първата, която е от Шумен, реагира много остро на изказване на синоптичката, че едва ли не извън София всички били назад в мисленето.

Тони Димитрова не страда от никакви комплекси за малоценност и всъщност мнението й е до голяма степен вярно. Да не забравяме, че още навремето Ърнест Хемингуей се произнесе по този въпрос с твърдението, че всичко, което не е около морето, всъщност е провинция.