Никол Станкулова изумена от изненадата, която й поднесоха в първия ден от новата година!

Честито! Прекрасната синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова има повод да почерпи. Защото в първия ден от новата година тя получи най-прекрасната изненада и подарък, за какъвто не е и мечтала - предложение за годеж. Това разкриха близки до красавицата, новината за чието официално обвързване взриви колегите й в медията.

Както всички знаем, от няколко месеца Никол Станкулова има сериозна връзка със сина на милионера Цеко Минев - Теодор Минев, който хвърли сума ти усилия, докато успее да спечели сърцето на умната и придирчива синоптичка. Откакто са заедно обаче, двамата са неразделни, а семейството на Никол Станкулова изобщо не крие симпатиите си към кандидат зетя, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332861" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова най-сетне ще трябва да напусне бащината къща и да заживее като годеница на Минев[/caption]

Никол и Теодор Минев посрещнали настъпването на 2015-та година заедно в луксозен хотелски комплекс, но предложението не дошло в новогодишната нощ, а на следващия ден. По всичко личи, че богатият наследник е пазел поведение и не е прекалил с алкохола на празника, тъй като на първи януари бил в отлична кондиция.

А Никол Станкулова едва не припаднала от изненада, когато той й поднесъл красивия пръстен с диамант и пожелал да му стане официална годеница. "Теодор Минев е момче с подход и остър ум. Той отлично е опознал Никол и затова първо й е предложил годеж, а не директно брак. Тя е толкова опърничава и свободолюбива, че в противен случай веднага би се изплашила и със сигурност щеше да откаже", коментират колежки на Никол Станкулова от Нова телевизия.

Въпреки че е приела пръстена от Теодор Минев обаче, хубавицата си дала време, през което сериозно да обмисли нещата и най-вече да се допита до семейството си. Защото, макар и голяма, Никол винаги сама е признавала, че се ръководи за всичко от мнението на родителите си. А показател за това е фактът, че до момента не е пожелала дори да се отдели от тях и да заживее самостоятелно.

По всичко личи обаче, че този път отношенията й с Теодор Минев са сериозни и на Никол Станкулова ще й се наложи да промени начина си на живот по-скоро, отколкото самата тя е очаквала. Но, какво пък - с партия като сина на Минев, определено си заслужава риска.