Двете медии Би Ти Ви и Нова ТВ са в пореден дуел! Според запознати, Лора Крумова заедно с галя Щърбева подготвят своето завръщане в редиците на Нова ТВ, но като ответен удар по същото време конкурентите от Би Ти Ви ще изненадат с ново предаване на Радост Драганова от "Огледала".

Помним Радост като водеща на продукцията "Огледала", а след това и на подобното на него развлекателно предаване "Модерно", но то заедно с водещата неочаквано напуснаха медията. Сега се говори, че Радост Драганова отново е фаворит с ново предаване, пишат и от "Всеки ден". Точно нейното предаване изненадващо ще има тежката задача да бъде конкуренция на Лора Крумова и Галя Щърбева, които ще се изявяват като водещи и продуценти на тричасово магазинно предаване, в което се предвижда да има гости от всички сфери на социалния ни живот, музика и други изненади.

[caption id="attachment_333145" align="alignright" width="200" class=" "]Радост Драганова ще конкорира Лора Крумова за зрителското внимание Радост Драганова ще конкурира Лора Крумова за зрителското внимание[/caption]

Както знаем, идеите на Лора Крумова обичайно са добри и тя успява да влезе под кожата на родния зрител с коментарите и оценките си. Разбира се, сега й предстои ново предизвикателство. Тя, заедно с колегата й и добра приятелка новинарката - Галя Щърбева, ще трябва отново да спечели аудитория след повече от година отпуск по майчинство. Първоначално те обмисляха да започнат работа в Би Ти Ви, където Лора остави изданието "Тази събота", но проектът им за самостоятелна външна продукция, продуцирана от тях самите, не срещна одобрението на ръководството и дамите отново вероятно ще бъдат гледани в ефира на Нова телевизия напролет.

Въпреки плановете на Би Ти Ви за висок рейтинг и изненада със завръщането на Радост Драганова, нейните почитатели са далеч по-малко и тя определено има по-малък журналистически опит, но само времето може да покаже как ще се развият новите проекти на описаните дами. Битката обаче предвещата да е жестока.