Надя Казакова обвинява Слави Трифонов за несполуките си в кариерата!

Изминаха почти 10 години от появата на Надя Казакова в общественото полезрение, но тя не е мръднала напред в кариерата си като певица. Главната причина талантливата 34-годишна фолк дива вижда в Слави Трифонов, който я бил "оковал" в договор, съсипващ кариерата й.

Историята мнозина я помнят. Когато Слави Трифонов избираше заместница на напусналата Деси Добрева, той проведе конкурс, с който покачи значително рейтинга си. В последствие Дългия реши да избере не само певица, но и певец. Той се спря на Нели Петкова и Борис Солтарийски, а на останалите петима, достигнали до финалния кръг, обеща да продуцира тяхно предаване. Надя Казакова бе именно от петимата, заедно със Светльо, Лора, Владо и Любена, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333164" align="alignright" width="300" class=" "]Надя Казакова пази ужасни спомени от Слави Трифонов Надя Казакова пази ужасни спомени от Слави Трифонов[/caption]

Оказва се обаче, че договорите на младите изпълнители са били жестоки. Те са подписали клауза, според която нямат право да практикуват професията си за известен период от време, без разрешението на Слави Трифонов. Не се знае как Владимир Димов е успял да се измъкне от оковите на Дългия, понеже помним, че преди години той записа самостоятелни парчета. Надя обаче нямаше този шанс. Тя е изтърпяла всичките години, заложени в договора й, което е спряло кариерата й на певица. И едва ли това щеше да прави такова впечатление, ако Слави Трифонов не беше я оставил на произвола на съдбата. Предаването на младежите бързо се провали и Дългия повече не се сети за тях, но пък договорите им си останаха валидни.

"Едва преди 2 години успях да изляза от този кошмар. За мен Слави Трифонов се оказа точно кошмар. Бях млада, изпълнена с надежди и мечти, младо момиче от малък град. Беше логично да сграбча възможността, която Слави ми даде, но той само ме е използвал, възползва се от едни млади хора." - споделя Надя Казакова.

През 2013 г. певицата подписа с "Пайнер", но успехът й в тази компания така и не идва, защото малко фенове на този жанр биха се впечатлили от прехвърлила 30-те години нова изпълнителка. Преди това пък Надя тотално е била изоставила пеенето, като даже се е стигнало дотам, че да се изхранва, продавайки дини в родния Свиленград, пише "Уикенд".