Жестоки подигравки валят по адрес на Румен Луканов!

За да станеш обект на присмех и подигравки, явно няма възраст. В това ни убеди Румен Луканов, който се превърна в едно от най-осмиваните лица на родната ни телевизия. Зрителите отдавна имат подигравателно отношение към водещия на "Сделка или не", но този път той сам им даде повод за това. Оказва се, че Луканов се срамува от външността си, макар да е навършил вече 50 години и да не трябва да обръща такова внимание на това как изглежда. Доказателство за комплекса на тв водещия е фактът, че от известно време той се появява на екран с боядисана коса, както писа и "Уикенд".

[caption id="attachment_333248" align="alignright" width="300" class=" "]Румен Луканов стана за смях на 50 години Румен Луканов стана за смях на 50 години[/caption]

"Румен винаги е държал много на визията. Гледам предаването му от години и ми прави впечатление, че понякога се обижда, ако някой се пошегува с него за външния му вид. Не знам защо е толкова суетен. Да, не изглежда перфектно, но по-важното е да си изпълнява работата качествено." - споделя един от феновете на "Сделка или не".

Слуховете твърдят, че Румен Луканов бил изпаднал в нещо като мъжка критическа възраст. Депресията псотоянно го преследвала и вечно мислел, че всички му се смеят зад гърба заради визията. Затова от няколко месеца той решил да освежи косата си с черна боя, като така се надявал да се подмлади в очите на зрителите, дочу Kliuki.bg.

Уви, не се получава. Луканов продължава да притежава едно от най-посредствените излъчвания от всички водещи на родни тв продукции. Поне такова е мнението на повечето фенове на иначе интересното предаване, което води.

"Помня го още от "Сблъсък". Да не кажа, че е грозен, но определено е невзрачен мъж. Чудно как са му дали да води шоу, в което визията играе някаква роля, макар и не толкова голяма. " - коментира 28-годишната Мария от Варна.

По адрес на Румен Луканов има подигравки от години. Досега те бяха свързани предимно с липсата му на чувство за хумор, но зрителите вече започват да го тормозят и на тема "визия". Нищо чудно, че е започнал да си боядисва косата.