Димитър Динев – младши е първият внук и добро предупреждение към Динко да престане да се плоди и множи

Димитър Динев – младши е едва на три дена, а вече му дишат прахта малкият Стефан на Галена и Гальо Вафлата, децата на Коко Динев и Марая Андонова (евентуално бъдеща Гущерова).

Второто синче на Емануела сбъдна мечтите й, убеди се kliuki.bg. С батко му Христо певицата се сблъска с кошмара на изоставянето пред олтара, брак по анцунг, ДНК-тестове и самотно майчинство. Сега обаче е обградена с любящото си семейство, подкрепата на татенцето и...чековата книжка на дядо.

Димитър Динев – младши е първият и засега единствен внук на олигарха от Свети Влас – Динко. Хлапето може да разчита на добър живот и с хонорарите на мама, но с баща като неговия и внуците му няма да стоят гладни. Единственият проблем на мъника като порасне е...слабостта на деди към засуканите мацки.

Динко Динев сигурно черпи наляво и надясно за първи внук и отговаря на нетактични въпроси като „Абе, защо не го писаха младите на теб?!”, но със сигурност е получил знак, че вече е осигурил предоволно количество наследници на богатството му.

[caption id="attachment_333316" align="aligncenter" width="300"]Димитър Динев-младши ще наследи деди Нищожна част от лелите и чичовците на Димитър Динев - младши[/caption]

Изключително щедрият бизнесмен плаща издръжка на четири жени и общо шест деца. Димитър Динев – младши ще получи тлъста банкова сметка, възможност за европейско възпитание и апетитен дял от всички хотели, комплекси и автопарк, където блести най-много Златното „Порше” на дядо. Бебчето обаче не знае, че трябва да дели всичко с баба Нели и чичо Георги, полу – сестрите и полу-братята на тате: Александра в Швейцария, Дария и Динко, Йордан от плеймейтката Мария...Засега.

В сметката не влизат трите деца на Йордан Динев, който благоразумно приключи с децата и си гледа на рахат трупането на несметно богатство.

Единствената почти доволна от цялата завързана ситуация с наследството е Емануела. Майката на Димитър Динев – младши най-после намери свекъри, които да не й придирят за миналото й на брачна аферистка.