Джъстин Бийбър е в сериозна депресия, всеки ден страда за бившата си!

Новата любов в живота на Селена Гомес буквално съсипва емоционално и психически Джъстин Бийбър. Певецът от канадски произход не иска да повярва, че повече няма да докосва колежката си по начина, по който е свикнал да го прави дълго време. Още щом научил, че Селена е посрещнала 2015 година в Дубай с арабин, както писа "Уикенд", Джъстин в първия миг побеснял, а после дори се разплакал от болка и същевременно ревност, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333337" align="alignright" width="300" class=" "]Джъстин Бийбър още страда за Селена Гомес Джъстин Бийбър още страда за Селена Гомес[/caption]

"Тя беше моята светлина, огряваше живота ми като лъч надежда. Откакто сме разделени живея в пълен мрак. Нищо не ми се прави, нямам желание дори да изляза с приятели. Само като си я представя с него и сякаш нож раздира сърцето ми." - казва 20-годишният певец.

[caption id="attachment_333338" align="alignleft" width="300" class=" "]Тя завладя сърцето на Джъстин Бийбър завинаги Тя завладя сърцето на Джъстин Бийбър завинаги[/caption]

Въпреки че не може изобщо да се оплаче от някаква липса на женско внимание, Джъстин Бийбър още си спомня с носталгия времето, в което Селена Гомес изпълваше с позитивизъм живота му. Виждайки снимки от Нова година, които тя е споделила в Twitter, младият певец е изпаднал в депресия, която не го оставя.

"Чувствителността на Джъстин е това, което кара жените да полудяват по него. Той е нежен с тях, изслушва ги и винаги им предлага рамо, на което биха могли да поплачат. Няма дама, която да не се трогне от всичко това. Затова успехът му сред момичетата от години е много голям. Той обаче се влюби само в една жена и когато вече я няма в живота му, е логично да  изпадне в депресия." - споделя приятел на Бийбър.

Основните различия между Селена и Джъстин дойдоха именно заради несходството в техните възгледи за живота. Гомес искаше да бъде във вихъра на купона и непрестанно флиртуваше с различни момчета, което не се харесваше на Бийбър и накрая големият скандал стана факт.