Камелия направи шокиращи признания за „Пайнер”

Поп фолк певицата Камелия подозира куп нередности около годишните награди на музикална компания „Пайнер”.Наградите на „Пайнер” са стимул за най-успешните певци през годината. Но всеки конкурс или желан трофей е обвит със съмнения и подозрения за нечисти, задкулисни игри и мръсни сделки.

Такива са и те за поп фолк дивата Камелия. Певицата, която „разтрогна брака си с фирмата на Митко Пайнера” открито заяви, че и тези призове са предварително нагласени, пише HotArena.net.

Камелия подозира, че фаворитка на „Певица на годината” ще стане Преслава. Според нея колежката й заслужава, но все пак наградата е нагласена. Защото с името й, станало символ на оборотен продукт се спасява положението на една компания.

[caption id="attachment_333524" align="alignright" width="300"]Камелия смята, че наградите на "Пайнер" са нагласени Камелия смята, че наградите на "Пайнер" са нагласени[/caption]

Камелия е категорична, че има много други имена, които наистина заслужават тази награда. Нови лица, които наистина са се трудили здраво през годината и имат много нови песни и клипове. Но поради една или друга причина тези изпълнителки остават незабелязани или избутани в ъгъла, разбра Kluiki.bg.

Припомняме, че Преси лицемерно заяви, че за певица на годината вижда колежката си Галена, защото е активна и има безусловен успех на сцената, и в сърцата на феновете си. Мнението на Камелия, че Преслава не е мръднала и на йота от старите си лаври го потвърждават и други фолкаджийки. Анелия също е бясна, че все не успява да се доближи до желаната награда.

Бившата на Коко Динев е убедена, че я заслужава заради упоритата си работа и хитови парчета. Джена също негодуав, че винаги остава назад от големите победители. Според привържениците и колегите й брюнетката се е променила много както в личностен план, така и в професионален, и то към добро.

За „Музикален идол” 2014 блондинката посочва Галена. За Камелия тя я заслужава, защото е активна, динамична, провокативна. Плюс това е вървежна и има много участия.

Предположението на Камелия за певец на годината се припокриват с тези на феновете и колегите й. И то е, че призът ще грабне Фики Стораро. Младата надежда на фолка е оборотен и интересен, амбициозен и прави динамични парчета и клипове. Останалите, дори и познати имена като Коцето, Илиян, Борис Дали и Гален просто не могат да се съревновават с него по популярност.