С Кали и Влади всичко е свършено, той не може да преживее наученото!

Още една връзка на певицата Кали рухна с трясък и още един баща на децата й си събра багажа и търти да бяга. Накъдето му видят очите. Приказката между Кали и таткото на третото й дете - Влади приключи скоропостижно след шокиращата истина, която той научи за любимата си преди около две седмици.

А именно, че наред с множеството си останали забежки, Кали е била любовница и на колегата си Сашо Роман. Това вече довърши категорично Влади. И не, защото разбрал, че Кали е спала с музикант от ромски произход, а защото научил, че тя се е въргаляла в чаршафите му само, за да преуспее в кариерата си. Това разкриха източници, близки до бранша.

[caption id="attachment_333562" align="alignright" width="300"]Кали Кали е на път да изгуби завинаги поредния мъж в живота си[/caption]

Кали се отдала на Сашо Роман доста по-късно от дните, в които била подмятана като момиче за всичко от Жоро Илиев. След като овършала него, Слави Трифонов и кой ли още не, тя клекнала и пред мераците на Сашо Роман, съобщи вестник "Всеки ден".

"Влади разбира се, научи всичко това, но не от Кали, както би било редно в случая, а от трети лица и това го накара да се почувства като излъган, предаден. А и като има предвид какво се е случило с двете предишни съжителства на Кали с бащата на децата й и как направи Антон Краус за посмешище пред цялата страна, Влади се отдръпна. Двамата някак се отчуждиха през последните седмици, но вместо да го предразположи, Кали стана груба и избухлива, и постоянно крещеше, че има право да прави каквото си иска. Това накара Влади да вземе решението си", разкриват близки до третия мъж на певицата, която съквартирантката й от Вип Брадър - Албена Вулева нарече феКали.

Свидетели разказват, че разривът с Влади сериозно стреснал Кали, но вече било твърде късно. За момента половинката й заявил, че се пренася да живее в старото си жилище, за да обмисли нещата, а Кали се скъсвала да му звъни по телефона всеки Божи ден.

Дали обаче певицата ще успее да постигне това, което иска и да се събере с Влади отново, или както предишните пъти това ще бъде поредната й съсипана връзка, тепърва предстои да разберем.