Красивата синоптичка Никол Станкулова взе изненадващо за всички решение!

Прелестната синоптичка Никол Станкулова взе съдбовно решение, с което изненада всички и най-вече годеника си Теодор Минев. Красивото лице на Нова телевизия мисли дълго и прецени, че в случая това е единственият възможен ход за нея, разкриха близки приятели на Никол.

Припомняме, че Никол Станкулова и Теодор Минев се сгодиха официално още на първия ден от новата година, когато милионерският наследник й подари прекрасен годежен пръстен с диамант. Разбира се, Никол Станкулова прие пръстена с охота, а и семейството й остана очаровано от новината, тъй като заможният и образован Теодор Минев отдавна вече бил заслужил симпатията на родителите на красавицата.

[caption id="attachment_333566" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Изплаши ли се Никол Станкулова или просто размисли за Теодор Минев?![/caption]

Интересно е какво ли мислят те сега обаче, когато Никол внезапно промени решението си. Не, тя не е върнала пръстена на Теодор Минев и продължава да бъде негова годеница. Но категорично е отхвърлила идеята двамата да се венчаят през месец май, както й предложил баровецът.

"Нормално е, когато двама души се сгодят, годежът да трае месе-два или три, но в крайна сметка естественият завършек винаги е сватбата. Затова Теодор предложи на Никол да се оженят през най-хубавия месец май и тя първоначално прие. Преди няколко дни обаче каза, че е размислила и е отхвърлила тази идея. Трябвало й още време, защото не си се представя семейна жена", разкриха близки приятели на Никол Станкулова.

Оказа се, че златното момиче на мама и тати, както самата Никол Станкулова неведнъж с гордост се е определяла, се уплаши от брака и реши да даде на заден, макар че пръстенът вече стои на ръката й. Според злите езици в светските среди на столицата, това е отлична игра от страна на Никол, която хем ще продължи да дърпа конците на връзката си с Теодор Минев, хем ще си запази свободата и правото да го зареже, когато си поиска.

Какви са истинските причини за отказа на Никол обаче и дали в крайна сметка няма да я видим като булка през май, това само времето и бъдещето ще покаже. Да се надяваме, че Теодор Минев се радва на търпелив характер.