Емануела вече е изписана от болницата, но неизвестните напират около нея и малкия й син

Емануела бе посрещната при изписването си от майка си, сестра й с двете й деца и нейна добра приятелка. Бдителните папараци не откриха сред посрещачите нито бащата на малкия Димитър, нито олигарха Динко Динев. Завъртя се упоритата мълва, че строителния предприемач и хотелиер заминал на тайландския бряг, за да събира тен. И защото наследника на ултрабогатата фамилия изпреварил термина си, новоизлюпения дядо не успял да дойде. Почивката в шикозната дестинация била вече предварително планирана и нямало как да се отмени, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_333570" align="aligncenter" width="300"]Емануела е наранена от предателството на любимия й Емануела е наранена от предателството на любимия й[/caption]

Друга клюка обаче разкрива, че олигарха, който владее половината Черноморие не обича показността, камерите и фотообективите, затова решил да се скатае. Но при всички случаи Емануела не е от най-желаните снахи. Въпреки хубостта си, поп фолк дивата е необразована и има не само провален брак, но и доста неуспешни връзки зад гърба си. Освен развод, тя има син от третия мъж в живота й. Бащата на Димитър-джуниър напротив, учил е в най-престижните университети в света, по –млад е от изпълнителката на „Тръпката”, а и разполага с несметно имане, припомня Kluiki.bg.

Въпреки че Емануела крие проблемите с богатата фамилия, Динко Динев не е разрешил на първородния си син да я направи официална съпруга и да има власт над тлъстите им сметки. Дори заплашил, че ако е с нея, ще врътне финансовите кранчета, клюкарят столични бръмчалки.

[caption id="attachment_333571" align="aligncenter" width="225"]Емануела е сама с бебето си Емануела е сама с бебето си[/caption]

Макар певицата да твърди, че с Димитър се обичат, а тя не е с него заради пари или хартийка, нещата никак не са розови.

Истината е, че и Димитър Динев не дойде на изписването на приятелката си от родилния дом. Младият татко не прегърна сина, нито поднесе цветя или други лакомства на приятелката си, която го дари с дете. Не е ясно защо, щом толкова много се обичат и не могат един без друг, както казва поп фолк дивата. „Емануела е ужасена от предателството на Димитър, въпреки че не го показа публично. Това я разстрои и вместо да се радва на малкото си бебе, непрекъснато плаче. Потресена е, че слуша за всичко баща си”, разкриват с тревога близките й.

Остава неизвестна и каква ще е фамилията на малкия Митко. Дали ще се казва Димитър Цветков, каквото е името на певицата по паспорт – Емилия Цветкова или ще бъде припознат от първородния син на милионерската фамилия. Засега обаче по всичко личи, че най-малкия член на олигарсите Диневи е низвергнат и не е приет с отворени обятия от богаташкото семейство.