Чаровницата Вихра Петрова изгуби вече и последната си надежда, че може да си върне Иван Христов, след като стана ясно, че Ирина Тенчева чака бебе!

Телевизионната водеща Вихра Петрова изживява изключително тежък момент. Тя е съсипана, защото новата на Иван Христов ще му роди бебе след няколко месеца. Самата Ирина Тенчева разгласи новината във Facebook днес, но Вихра е знаела това отдавна. Това я е смазало психически, защото от известно време тя таеше надежда, че може да си върне бившия съпруг. Надежда, която умря с вестта на бременността на Ирина.

"Вихра е просто съсипана. От дни не излиза навън и не се вижда с никого. Тя вярваше, че ще си върне Иван. Нещата наистина отиваха натам, но уви..." - коментира приятел на Петрова.

[caption id="attachment_333593" align="alignright" width="300" class=" "]Бременната Ирина Тенчева сложи край на илюзиите на Вихра Петрова Бременната Ирина Тенчева сложи край на илюзиите на Вихра Петрова[/caption]

Малко след Нова година се появиха интересни спекулации, че Иван Христов е изневерил на Ирина Тенчева с бившата си жена, припомня Kliuki.bg. Те изглеждаха доста достоверни, тъй като двамата са били видяни няколко пъти заедно, а уж не си говореха. Слуховете обаче твърдят, че съпродуцентът на "Къртицата" бил скрил от Вихра за бременността на половинката си и когато разкрил истината, тя го оставила на мига.

"Обидно е. Обичаш някого, посвещаваш живота си на него и накрая го виждаш как прави семейство с друга." - споделя още близката на Вихра Петрова.

Иван Христов се ожени за своята вече бременна половинка преди месеци, но тъй като това се случи тайно, едва наскоро излезе информация за новия му брак. Той е много щастлив с Ирина Тенчева, но все още не може да забрави Вихра, от която има дете. Въпреки всичките скандали, между тях си остава една искра, която мнозина определят като искрата на любовта. Сега обаче Иван ще има ново дете и всичко се променя коренно.