Ани Хоанг разтърси брака си с неочаквана забежка с друг мъж! Люси Иларионов е просто сломен...

Жестока болка причини Ани Хоанг на своя съпруг Люси Иларионов. Фолк дивата от виетнамски произход е кръшнала на мъжа си с охранител на чалга клуб, пише "Всеки ден". Това се е случило по време на участие на певицата там. Тя си харесала нацепения младеж и сама го поканила да пийнат по питие зад сцената. Въпреки че бил на работа, охранителят намерил начин да забегне за около час и да се наслади на компанията на красавицата. Двамата установили връзка и започнали да се виждат редовно в следващите дни.

[caption id="attachment_333598" align="alignright" width="300" class=" "]Люси Иларионов съсипан от действията на красивата певица Ани Хоанг Люси Иларионов съсипан от действията на красивата певица Ани Хоанг[/caption]

Тъй като всичко започнало в нощния клуб, мълвата за случката бързо достигнала до ушите на Люси Иларионов, който реагирал много остро. Той вдигнал луд скандал на жена си, а когато разбрал, че връзката й с охранителя не е само физическа, изпаднал в шок и депресия.

Люси плени Ани Хоанг преди 3 години, когато двамата се запознаха по време на заснемането на видеоклип. Макар че ги делят доста години във възрастта, отношенията им станаха изключително сериозни. Клюката твърди, че Люси е лудо влюбен и през годините се е охарчил с ужасно много пари, за да поддържа интереса на певицата към него жив.

"Люси я обожава. Още когато я зърна, осъзна какво се случва. Винаги е бил влюбчива личност, но тази жена направо му изпи мозъка." - коментират близки до Иларионов.

В момента двамата живеели разделени, дочу Kliuki.bg. Люси изгонил Хоанг от общия им дом, който той им осигури, и певицата се чудила къде да отседне. Засега живеела при приятелка, което е странно, защото се очакваше, че охранителят ще я прибере при себе си. Явно обаче и той я е оставил, когато ситуацията се е усложнила.