Наталия Симеонова не издържа и лично призна чувствата си към бившия си мъж Денис Ризов!

Феята на любовта Наталия Симеонова дълго е пазила една тайна в сърцето си. Тайна, която я измъчваше до днес и повече нямаше начин да бъде крита. А именно, че водещата на "Море от любов" и "Предай нататък" още страда много за бившата си половинка Денис Ризов. Русокосата чаровница е лудо влюбена в бащата на дъщеря си Виктория и това стана ясно на всички.

По време на последното свое интервю за столична медия, Наталия Симеонова не издържа и призна, че е гледала интервюто на Денис Ризов при Сашо Диков, което се състоя преди няколко седмици. В него музикантът от "Ахат" призна, че двамата с Наталия се разбират и винаги са се разбирали отлично, но за раздялата им има пръст славата на Наталия, която навремето я е завъртяла много бързо.

[caption id="attachment_333646" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова призна, че и след десет години обича Денис Ризов като в първия им ден[/caption]

"Започнаха да ме наричат "съпругът на Наталия Симеонова", което би убило всеки мъж. Не е само това, разбира се, но считам, че известността допринесе за провала на брака ни", разкри тогава Денис Ризов пред Сашо Диков, припомня Kliuki.bg.

Чула думите на мъжа на живота си, Наталия Симеонова призна, че грабнала телефона и написала следното съобщение на Денис. "Ако можеше да избирам дали да бъда известна, или да сме заедно, нямаше да се замисля и щях да избера теб. Да си до мен сега, защото страшно ми липсваш" - тези наистина силни думи написала Наталия Симеонова на Денис Ризов, за когото винаги е признавала, че е единствената й и голяма любов.

Вече десет години Денис Ризов и Наталия не са заедно, но това не й пречи да продължава да гледа на него като на единствения истински близък човек и сродна душа. "Никого не съм лъгала след Денис, на никого не съм обещавала повече от това, което мога да дам. И ако никога вече не срещна любовта, поне ще знам, че съм преживяла истинската - нещо, което не се случва на много хора", споделя Наталия.

Денис Ризов, разбира се, отвърнал на съобщението на Наталия, като я успокоил с думите, да не съжалява за нищо, тъй като не се знае какво печелим, когато изгубим нещо важно за нас. Казал й, че хубавото е, че всичко помежду им е прекрасно. Което веднага накара феновете на двамата да мечтаят, че може да се съберат.

Еденствената, която останала в шок от тези признания, е младата приятелка на Денис Ризов, която е гримьорка. Момичето не на шега разкрило ревността си, но според приятели на Денис Ризов, тя не е в състояние да направи нищо, за да го отдалечи от Наталия Симеонова. "Да се разва, че все още не се е осъзнал и продължава да е с нея. Друго не може да направи", убедени са авери на музиканта от "Ахат".