Слави Трифонов се оказа проклятие за Деси Добрева!

През годините Слави Трифонов се утвърди като една от най-противоречивите личности в публичното пространство. За него се говори и лошо, и хубаво. Въпреки че има обтегнати отношения с не един или двама, Дългия е правил добрини на доста хора, давайки големи суми за благотворителност. За жалост обаче Деси Добрева трябваше да види най-вече лошата страна на шоумена.

Преди повече от 10 години блондинката от Варна взе съдбоносно решение и то беше да напусне "Шоуто на Слави". Певицата се показа като човек със свободна душа, който не желае цял живот да търпи началници. Уви, тя не знаеше, че нищо добро няма да й се случи, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333657" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов винаги ще помни Деси Добрева Слави Трифонов винаги ще помни Деси Добрева[/caption]

Ако има човек, който да е напуснал шоуто и Слави Трифонов да е съжалявал с години, то това е точно Деси Добрева. Слуховете твърдят, че Дългия обожавал русокосата певица и дълго време бил в депресия след нейното напускане. Дори все още шоуменът уважава много блондинката и я покани на предстояшия си концерт, но засега тя отказва да присъства.

"Няма по-красив глас, с който да сме работили, от този на Деси Добрева. Слави много добре съзнаваше това. Той беше готов да й даде всичко, само и само да остане в предаването. Свободният й дух обаче проговори. Деси никога не е била личност, която се подчинява. Това изигра роля тогава, но спокойно мога да кажа, че г-н Трифонов не успя да я прежали." - споделя човек от екипа на шоуто.

След случилото се с Деси Добрева, всичко за Слави се променило. Много негови идеи за бъдещи музикални проекти просто отишли в небитието, защото не искал да ги възлага на друг. Нямало е човек, който да изпълни песните, които той е замислял, по начина, по който той иска. Това допълнително го съсипало и му трябвали поне 2 години, за да превъзмогне варненската чаровница.

Самата Деси обаче също не постигна мечтаната кариера. За съвсем кратко след "Шоуто на Слави" тя получи някаква популярност, но пребиваването й в чужбина я остави в пълна забрава за българите. Тя не сполучи и в телевизията, а големите хитове, на които се надяваше, така и не дойдоха. Може би сега отчита като грешка действията си през 2004 г., но път назад няма. Нито Добрева, нито Трифонов получиха изгода от своята раздяла