Кали и Бони се скараха жестоко, двете певици си размениха остри реплики и няколко обидни коментара една за друга.

Разпрата помежду им започнала, когато Кали каза публично, че Бони не е във фирма "Пайнер", защото предпочели да наемат ново лице - Пламена, а и Бони имала много малко участия.

Пред изданието "BNEWS" пък Бони сподели, че е изненадана от коментарите на певицата Кали, особено предвид факта, че двете се познавали и дори били близки в някои моменти. Освен това Бони доста нетактично разказа как, когато Кали била в труден период, нейната майка чистела дома на певицата Бони. Разбира се, това е само нейната гледана точка.

[caption id="attachment_333689" align="aligncenter" width="300"]Кали захапа Бони за участията й Кали захапа Бони за участията й[/caption]

Раздразнена от слуховете за спада в кариерата й, Бони каза, че има достатъчно участия и пожелава на новата Пламена да има нейната прекрасна музикална кариера и изяви.

[caption id="attachment_333693" align="aligncenter" width="300"]Пламена е конкуренция с младостта и гласа си Пламена е конкуренция с младостта и гласа си[/caption]

За младото момиче, Бони сподели, че според нея Пламена има глас и талант, особено за по-модерна музика, но не мисли, че нейният стил е точно попфолкът, но пък само бъдещето може да покаже кой е прав. Бони със самочувствие определи своята кариера като добра и смята, че ще се справя прекрасно и без фирмата, в която беше до скоро.

[caption id="attachment_333690" align="aligncenter" width="300"]Бони отвръща с груби думи за Кали Бони отвръща с груби думи за Кали[/caption]

Знаем, че в този бранш, средите на попфолк музиката, с тази голяма конкуренция и много желаещи за слава, нито приятелствата, нито пък участията са вечни, затова дразгите между Бони и Кали не изненадаха никого. А и двете въпросни певица са с доста хаплив език и скандално поведение, припомня и Клюки.бг. Все пак и Кали, и Бони са в по-напреднала възраст в сравнение с най-младите изпълнителки и това ги прави по-агресивни, за да си запазят позициите на музикалната сцена.