Иван Христов няма желание да бъде отново баща, но Ирина го изненада неприятно!

Бременността на чаровницата Ирина Тенчева е широко обсъждана тема от няколко дни насам. Самата тв водеща разкри голямата вест, използвайки Фейсбук. Първоначално всички близки до двойката се изредиха да честитят бъдещото отроче на Иван и Ирина, но идилията не е пълна, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че съпродуцентът на "Къртицата" не желае това бебе и не е искал изобщо любимата му да забременява. Това все пак се е случило, но без съгласието на Иван. Ирина усещала, че го губи и затова "преметнала" мъжа си, зачевайки от него.

[caption id="attachment_333875" align="alignright" width="300" class=" "]Иван Христов не иска бебето на Ирина Тенчева Иван Христов не иска бебето на Ирина Тенчева[/caption]

Макар че се ожени за Тенчева тайно, Иван Христов нямал желание да става за втори път татко. Той все още полагал много грижи за малката Ава и изобщо в плановете му не влизало да има още едно дете. Затова той се изненадал доста неприятно, когато Ирина му съобщила съдбоносната вест.

"Иван е мъж на място. Той няма да изостави бременна жена. Напротив, ще направи всичко, за да й бъде полезен през всичките месеци на бременността." - споделя познат на тв водещия.

Тези думи обаче някак не се връзват, защото един мъж на място не изоставя съпругата си с малка дъщеричка на ръце, както направи Иван с Вихра Петрова. Всъщност той беше на път да се осъзнае и да се върне при бившата си, когато бебето на Ирина го спря. Най-вероятно затова Тенчева е бързала да забременее.

"Имаха доста проблеми за току-що женена двойка. Виждах, че на Иван му е зле, не се чувстваше комфортно. Не знам подробности, но от няколко месеца не са щастливи." - коментира източникът ни.

Все пак новото дете на Иван Христов го накара да остане при Ирина Тенчева, поне засега. Той не желае това бебе, но никога не би отказал да бъде негов баща.