Любо Нейков го направи! Отмъсти на Слави Трифонов за високомерието му!

Минаха десетина години от раздялата между Слави Трифонов и Любо Нейков, но враждата им все още е жива. Когато актьорът напускаше "Шоуто на Слави", Дългия му хвърли в очите жестоките думи "Ти ще се провалиш". Години по-късно обаче виждаме, че Любо не само не се провали, но и задмина по богатство Слави. Нещо, което може би шокира доста хора. Пълничкият актьор успя да докаже на шоумена, че не е просто кадърен в своята професия, а има невероятен усет за бизнес, забеляза Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333879" align="alignright" width="300" class=" "]Любо Нейков доказа на Слави Трифонов, че е грешал за него! Любо Нейков доказа на Слави Трифонов, че е грешал за него![/caption]

В момента Любо Нейков разполага с над 2 млн. лв., инвестирани в имоти, които дава под наем. Също така той отбеляза годишна печалба от 12.7 млн. лв. с продуцентската си къша, където съдружник му е Евтим Милошев, както писа "Уикенд". Отделно актьорът си докарва много солидни суми от участия в театъра, които има всяка седмица из цяла България.

От своя страна Слави Трифонов също има доста имоти, но много от тях засега още не са застроени. Затова той не може да вземе пари от тях под формата на наеми. Продуцентската му къща няма чак такъв успех за 2014 г., какъвто има тази на Нейков и Милошев. Въпреки че "Шоуто на Слави" и "Гласът на България" направиха сериозни пробиви, не могат да се мерят със "Столичани в повече" и "Комиците" например, което сигурно побърква Дългия.

Всъщност онова, с което се отличава най-вече Любо Нейков, е неговият усет как се прави бизнес. Той не остана просто актьор, както направиха мнозина от неговия бранш. Успоредно с това изгради свои проекти, а Слави Трифонов не го очакваше. Така Любо натри носа на шоумена и вече е по-богат от него, въпреки че кариерата му започна да се развива малко по-късно.