На сватбата на Мария и Християн Гущеров е имало не само целувки, но и искри от гняв!

Сватбата на Мария и Християн Гущеров - чудо ли бе да го опишеш?! Ако трябва да сме честни, то и за сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям не се говореше толкова, ама нали Мара си е наше чедо... А ето, че вече мина почти седмица и гостите забравиха забраната да си държат устите затворени. Перфектно за фенове и медии, защото от разказите им излязоха доста интересни неща.

Като например първата свада между Мария и Християн Гущеров, която неподозирано за всички, се разиграла още по време на сватбеното тържество. Това разкриха гости, станали свидетели на искрите между булката и младоженеца, припламнали пък макар и за кратко.

[caption id="attachment_333977" align="alignright" width="300"]Мария Мария се нацупила на Християн Гущеров още на сватбата - разбира се, по финансови въпроси[/caption]

Причина за абсурдната разпра станало подмятане на колежките на Мария, което тя дочула с перфектния си слух. А именно - вгледани в пръстена с диамант на ръката й, те констатирали, че той изобщо не им прилича на онзи ултра скъп диамант на прочутата световна марка, с която Мария се похвалила преди да се венчае за любимия си.

"Всъщност се оказа точно така. Пръстенът бе доста по-евтин, а и затова Мария не го носеше на ръката си след годежа под предлог, че й бил голям, после бил на поправка и прочие. Когато чу как колежките й злорадстват на собствената й сватба и шушукат, че мъжът й ще се окаже стиснат, Мария се нацупи и няколко минути дуднеше нещо сърдито на ухото на Християн. Предполагаме за какво е ставало дума, но слава Богу, той бързо успя да я кротне", спомнят си гости, удостоени с честта да получат покана за височайшото събитие, научи Kliuki.bg.

Другото, направило доста смешно впечатление на гостите бил фактът, че Мария се престарала в напъните си да вдигне сватба, достойна за кралския двор. Последиците били толкова смешни, че чак жалки - особено що се отнася до половината от личните й гости, пристигнали от родната Стара Загора.

"Та тези хора си останаха гладни. Нормална ли беше Мария, да им сервира омари и всичките други деликатеси?! Че много от хората не ги и докоснаха, защото не знаеха как се ядат, а не искаха да стават за смях. Много недомислици имаше в тържеството, но да са живи и здрави младоженците", коментират свидетелите на събитието.