Кремена Халваджиян остави без дъх купонджии

Кремена Халваджиян буквално подлуди нощен клуб. Половинката на Маги Халваджиян не се слави хрисимост, нито зачита „общественото мнение”.

Затова снощи половинката на Маги се превърна в мега звездата на купона. Екстравагантната дама буквално разтърси семейното заведение „Библиотеката”. Там се вихреше купон до ранни зори, тъй като култовата кръчма празнуваше своя трети рожден ден , пише „Всеки ден“.

Както винаги, Кремена бързо стана центъра на забавата.„Няма срам тази жена. Та тя се появи облечена само с една нощница”, цъкаха неодобрително кибици, без да имат и най-представа за последните модни тенденции.

[caption id="attachment_333980" align="alignright" width="300"]Кремена Халваджиян разби на пух и прах завистници Кремена Халваджиян разби на пух и прах завистници[/caption]

Някои от столичните бръмчалки също не си спестиха забележките. Те шушукаха, че любимата дизайнерка на Гала от „На кафе” буквално се е оляла с тази възкъса и прозирна рокличка, която повече прилича на дреха за спане, отколкото да е стилово издържан вечерен тоалет. Това, че прелестите й подскачаха на воля в деколтето, без да бъдат спирани от женски аксесоар, също не се хареса на някои зяпачи.

Палавата дама не слезе почти цялата вечер от дансинга, което отново събра положителни и отрицателни коментари.Но на нея хич не й пукаше! Кремена Халваджиян е известна със страстта си към танците и че отдава цялото си сърце за купона. „Тя е темпераментна, обича да танцува, отдава се изцяло на веселбата”, не спряха да я хвалят най-близките й приятелки.

Заедно с нея беше и снаха й , адреналинката Алекс, която наскоро дари фамилията с малкия наследник Еди. Красавицата беше доста по-улегнала във веселбата от свекърва си, но си личеше, че й се кефи от сърце.

Сред гуляйджиите не бяха забелязани представителите на мъжката половина на династия Халваджиян. Там не присъстваха нито съпругът на Кремена Халваджиян, нито бащата на малкия Еди. Това не попречи на двете дами – снаха и свекърва да се забавляват от сърце и да куфеят на купона.