Крисия се държи като примадона

Крисия се е превърнала в кошмар на екипа на Шоуто на Слави”. Това доверяват близки до кухнята на предаването по Би Ти Ви. Ангелогласното момиче от Разград буквално не се понасяло и с екранната си половинка г-н Андреев.

Двамата се карали ожесточено, а малкия всезнайко дори я скубел и успявал да удари винаги, когато камерите не ги снимали. Децата участват заедно в рубриката на Слави „Запознай се с малките”. Андреев трудно можел да остане и пет минути на прословутото диванче с екранната си половинка, без да се опита да й направи нещо лошо, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_333987" align="alignright" width="300"]г-н Андреев и Кристия не могат да се понасят г-н Андреев и Кристия не могат да се понасят[/caption]

Крисия все пак успяла да се оплаче от тормоза на г-н Андреев на Слави и шоумена заплашил момчето, че ако не се коригира, ще изхвърчи от шоуто.Агресията на сериозното момче с умния поглед обаче имало причина. То постъпвало така към Крисия заради отношенията на Слави към малката певица и от поведението й на примадона в последно време, научи и Kluiki.bg.

Крисия се ползвала с огромните протекции на Слави и той буквално треперел над нея, като изпълняват всяка нейна прищявка, потвърждават и от екипа на Дългия.Слави Трифонов се страхувал талантливото дете от Разград да не си тръгне и да зареже шоуто.Водещият на „Шоуто на Слави” се привързал към Крисия още в началото, когато организира конкурса за екранна половинка на г-н Андреев.

Той пое повече от разходите и изпрати Крисия и братята пианисти Хасан и Ибрахим на детската Евровизия в Малта. Слави е и „виновника” децата да спечелят престижното второ място в престижния световен конкурс. Оттам талантливото трио се завърна в родината като сребърни медалисти.

Но след тези главаломни успехи и глезотии от страна на Слави, Крисия вече се изживявала като принцеса. Тя станала невероятно капризна, мусела ако я гримират зле, дори проявявала претенции кой от операторите да я снима. „Прави се на звезда от световен мащаб. Всички сме длъжни да се съобразяваме с нейните капризи, да вървим подир нея и да й угаждаме, за да не й скимне да не се снима и да се провали всичко. Тя върти Слави, пък и целия екип на малкия си пръст”, недоволстват подчинените на Дългия.