Слави Трифонов реши да импровизира с шеги, но забрави максимата за частта истина във всяка една шега!

Очевидно Слави Трифонов още страда от любовна мъка. След като Мартина Огнянова се подигра с него, Дългия мисли само за жени. Това той го доказа в "Шоуто на Слави" тази вечер, когато не спря да говори на гостите си Франки Моралес и Калин Вельов за стремежа си да се ожени. Разбира се, шоуменът е достатъчно добър в това, което прави толкова години, за да представи всичко в хумористична форма, забеляза Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333995" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов все още се чуди защо не е женен, а отговорът е пред него... Слави Трифонов все още се чуди защо не е женен, а отговорът е пред него...[/caption]

"Франки, жена ти има ли приятелки, с които да ме запознае? Не мога да се оженя в България, ще дойда да го направя в САЩ. Не знам защо не става с брака, какво ми има?! Искам да ме ожениш." - каза Слави Трифонов на своя гост под формата на шега.

Ясно обаче за всички е, че тв водещият все още страда за Мартина и може би най-после се е замислил за живота си. Дългия е вече на 48 години. Една възраст, в която човек сякаш вече е изтървал всички влакове, както е прието да се казва. Истината обаче е, че Слави Трифонов сам си избра тази съдба на самотен ерген. През годините той имаше любовни връзки с още няколко балерини, освен Мартина. Също така преживя тежка любов с Алекс Раева.

"Слави не е лош човек, но никога не е бил готов за брак, да не говорим за деца. Има такива хора. Те са посветили живота си на други дела. В повечето случаи тези други дела ги изпълняват перфектно, както е при Трифонов. Не знам дали някога ще се ожени, но е сигурно, че ако наистина го пожелае, ще го направи." - споделя познат на Дългия.