Преслава може да е в категория „бивши”, но все още е специална за Петко Димитров

Преслава получи неочакван сюрприз от една своя стара и наистина забравена любов.

Певицата тази година си е наумила да получи щастие в любовта и долу - горе вече бере плодовете на намерението си, видя kliuki.bg. Преслава отдавна била забелязала, че в личния живот й се случа това, за което пее в песните си. Затова се е зарекла – вече ще прави само чувствени парчета, никакви драми, сълзи и водки „с утеха”. За да й се получи „вудуто”, певицата се снима дори в булчинско списание! Както я е подкарала – до края на календарната година ще я видим с годежен пръстен.

Миналата година се раздели драматично (и за пореден път) с Голямата си любов Бирмата. Тя му желае цялото щастие на света, но се е амбицирала също да намери своя човек.

Докато Преслава чака своя принц, получи доказателство, че не прави лоши избори в живота. Старата й тръпка Петко Димитров и персонала му я изненадаха с уникален жест, който я трогна до сълзи. preslava_ preslava По време на участието й в клуб, стопанисван от бившето й гадже, Преслава получи торта с фотоколаж от нейни снимки. Подаръкът беше посветен на деня, в който певицата навършва 11 години професионална дейност. preslava 3

preslava 2 Макар и да не е юбилярка, жестът впечатли дълбоко звездата, която вече тръпне в очакване на тазгодишните Награди на „Планета”. Щедрите почитатели на творчеството (и галантният Петко!) й избраха оригинален начин да напомнят за любимката си, а не както други - да разпространяват колажи с ранени конкурентки и освиркване на различната Певица на годината. preslava 5

preslava 4 Преслава няма да върне поредния приз, но все повече и личи, че вече се нуждае от успех не само на сцената. Старите гаджета на певицата и бивши „свекърви” все още поддържат приятна близост с нея, което говори достатъчно за характера й. Късметлията, когото избере Преслава, лесно ще понесе да я дели с жадна за внимание публика и...с бивши любими.