Диляна Попова с ексклузивни признания за връзката си с Асен Блатечки!

Красивата Диляна Попова, която преди няколко месеца роди син на Асен Блатечки, вече е крайно уморена от постоянните клюки и слухове за тях двамата в медийното пространство. Манекенката е отдала цялото си внимение на малкия Борил, когото отглежда с помощта на родителите си, сестра си и разбира се, таткото Асен Блатечки.

Както вече стана ясно и самата Диляна Попова го потвърди, астьорът се справя прекрасно в ролята на баща. Той редовно е при сина си, а средствата, които отделя за него и майка му, са наистина впечатляващи. Друг е въпросът, че двамата не живеят заедно, тъй като Асен Блатечки избра да продължи пътя си със семейството си - половинката Катерина Горанова и дъщеря си Катя.

[caption id="attachment_334034" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова разкри цялата истина за връзката си с Асен Блатечки[/caption]

"Нямам проблем с това. Просто не се получи. Не винаги любовта е гаранция за добро съвместно съжителство, нито пък родителите трябва да живеят заедно, само защото имат дете. Между нас с Асен работите не потръгнаха. Доволни ли сте?!", най-сетне пожела да коментира Диляна Попова пред едни от най-близките си приятелки.

Но, за да затвори устите на завистниците, красавицата бърза да уточни, че двамата с Асен Блатечки са в прекрасни и цивилизовани отношения, в каквито смята, че ще останат и занапред, научи Kliuki.bg.

"На някои хора им е крайно наложително да осъзнаят, че живеем в 21-ви век и една жена може да отглежда детето си и сама, докато не срещне този, с когото наистина ще й се получи да дели един покрив. Това, че с Асен не сме го постигнали, не означава, че не се обичаме и не обичаме сина си повече от всичко", категорична е хубавата Диляна Попова.

Манекенката е доволна и че двете с бившата си съперница Катерина Горанова са в добри, макар и делови отношения, а режисьорката нито веднъж не се е явила пречка в общуването на Асен Блатечки с малкия Борил. Самата Диляна Попова пък затоплила отношенията си с тийнейджърката Катя и това, според нея, са най-важните и ценни неща от цялата дандания покрай сагата с любовния триъгълник.