Наталия Симеонова най-сетне ще успее отново да заживее щастливо!

Чудо се случи на водещата Наталия Симеонова, която най-после отново ще може да заживее щастливо и да преоткрие любовта. С това се похвалила самата Наталия Симеонова пред своите най-близки приятелки, след като години наред съдбата й нанасяше удар след удар.

Първо беше раздялата с единствената й любов в лицето на бащата на дъщеря й Денис Ризов, а феята на любовта така и не успя да му намери дори бегъл заместник. А преди няколко месеца тя научи поредната шокираща новина, че предаването й "Предай нататък" пада от ефир и тя остава без работа, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334137" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова пълна с надежда, че двамата с Денис Ризов скоро ще се съберат отново[/caption]

Днес обаче Наталия Симеонова е силно обнадеждена, за което помогнало посещението й при наша видна астроложка и ясновидка. Водещата била силно респектирана от жената, която не искала пари за помощта си, а взимала само толкова, колкото й оставят. Стотици хора целували ръка на ясновидката за искрената й и действителна помощ, което накарало и Наталия Симеонова да се обърне към нея.

"Наталия дойде при нас силно развълнувана. Това беше преди около седмица, когато се оказало, че има направена енергийна намеса. Не знаем в детайли какво й е казала тази жена, но Наталия сподели, че е познала почти всичко за нея, след което направила няколко ритуала за пречистване и викане на позитивна енергия. Най-същественото и неочаквано обаче е, че ясновидката била убедена, че Наталия ще се събере с Денис отново", разказват приятелки на русокосата фея на любовта и не крият щастието си за нея.

Думите на въпросната ясновидка можеше и да бъдат приети на шега, ако само няколко дни след посещението на Наталия Симеонова при нея, Денис Ризов наистина не й се бе обадил. "Двамата се срещнаха, а Наталия се върна от обяда толкова доволна и превъзбудена, че сякаш не стъпваше по земята. Засега обаче тя не иска да говори нищо, за да не предизвиква съдбата. Единственото, което ни сподели е, че от години не се е чувствала толкова щастлива", коментират източниците.

Към момента всички честитят на Наталия за прекрасното пророчество на ясновидката и развитието в отношенията с Денис Ризов, и стискат палци двамата наистина да се съберат отново.