Честито! Ели Гигова съобщи най-чаканата вест! (Николай Гигов на 7-то небе + още подробности)

Честито! Ели Гигова съобщи най-чаканата вест! (Николай Гигов на 7-то небе + още подробности)
4.5 (90%) 6 votes

Ели Гигова поднесе наистина огромна изненада на цялата фамилия!

Красивата като статуетка Ели Гигова шашна семейството си с най-неочакваната и прекрасна новина. Баща й, оръжейният бос Николай Гигов, е на седмото небе от щастие и вече събира честитки и пожелания. Защото малкото му момиченце ще вдига сватба и… скоро ще го направи дядо. Това разкриха близки до милионерската наследница, която тези дни официално заживя с половинката си Димитър Тодоранов.

Докато беше в Къщата на Вип Брадър, Ели Гигова усърдно криеше всички подробности за личния си живот и дори след края на шоуто предпочете да пази в тайна връзката си с богаташа Димитър Тодоранов. Последният притежава верига ресторанти и се радва на завидно финансово състояние.

Ели Гигова

Ели Гигова вдига сватба, а скоро ще направи Николай Гигов и дядо

В крайна сметка дойде моментът, в който Ели Гигова и 40-годишният Димитър Тодоранов решиха да направят по-сериозна крачка в отношенията си, а Ели Гигова съобщи мечтаната вест на родителите си – от известно време двамата правят усилени опити за бебе.

„Двамата бяха доста потайни, но всичко излезе наяве след като се върнаха от Париж наскоро. Ели Гигова има кокетен апартамент там и заведе любимия си на заслужен отдих и усамотение. Именно там той й е предложил да се оженят. Тя веднага е приела, но до сватбата ще мине поне месец, затова решиха още отсега да се съберат да живеят заедно“, разказват приятели на Ели Гигова, научи Kliuki.bg.

Ето го бъдещото семейство - Ели Гигова и Димитър Тодоранов

Ето го бъдещото семейство – Ели Гигова и Димитър Тодоранов

Сладкото миньонче показало на родителите си невероятния годежен пръстен от Димитър Тодоранов. Насрочена вече била и евентуална дата за сватбата, което навело Николай Гигов на мисълта, че щерка му вече е бременна, но още изчаква и ги държи в напрежение.

„Това са мечтите на бъдещия дядо, но дори и Ели още да не чака дете, то това ще стане съвсем скоро. А и нека първо се оженят младите. Това е голяма новина, защото след връзката си с Петко Димитров, Ели някак си се отчужди от мъжете. Сега всички се радват за нея, защото ако някой заслужава любов, щастие и семейство, то това е тя – наистина прекрасно момиче“, коментират близки до милионерската щерка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар