Никол Станкулова е известна с чепатия характер и ината си, но този път си намери майстора!

Хората са го казали отдавна - каквото и да правиш, който и да си, и за какъвто и да се считаш, рано или късно всеки си намира майстора. Това важи с пълна сила и за инатата синоптичка Никол Станкулова, която досега нито един мъж не успя да опитоми. Казваме досега, защото "опърничавата" вече е укротена. И то не от кой да е, а от последния си приятел Теодор Минев.

Синът на милионера Цеко Минев се оказа сляпата неделя за Никол Станкулова и вместо тя него да разиграва, както е свикнала в предишните си връзки, той я върти на малкия си пръст. Това разкриха близки до Никол Станкулова в Нова телевизия, свидетели на често сменящите се настроения на синоптичката - обикновено предизвикани от самия Теодор Минев.

[caption id="attachment_334279" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова в шах - никога не е била такава с друг мъж[/caption]

"Това не е Никол. Ако ни бяха казали, нямаше да повярваме. Никога не сме я виждали такава. Страшно е хлътнала - постоянно гледа телефона си и чака Теодор да й пише, или да й се обади. А когато имат уговорка и той закъснее, започва да нервничи и направо не се търпи. В такива случаи избухва от най-малкото, само от една дума и може да ти скочи на кавга. Ревнивка се оказа нашата Никол", смеят се и разказват колеги и приятели на Никол Станкулова от нюзрума на телевизията.

По-интересното обаче е, че самият Теодор Минев очевидно отлично разбирал влиянието си върху красивата Никол и знаел как да се държи, за да го запази непокътнато, научи Kliuki.bg.

"Тези двамата определено са си сменили ролите. В случая не Никол разиграва Теодор, а е точно обратното. Момчето е умно и е разбрало, че за да задържиш Никол, трябва постоянно да провокираш интереса й. И никога да не я караш да се чувства сигурна в теб. Той прави точно това, а понякога направо прекалява. А тя, милата, стои и търпи. Кротка като овчица е станала", разкриват източниците.

Като последния случай наскоро, когато Никол Станкулова се разсърдила на Теодор за това, че обещал, а не отишъл с нея на шопинг в Милано. В последния момент му се отворила работа и се наложило Никол да пътува заедно с приятелка, вместо с половинката си. "Ако друг бе постъпил така и я беше вързал, да го е зарязала отдавна. Но с Теодор си намери майстора", шушукат колеги на хубавицата.